up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

plus
Aku

Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

Produktbeskrivelse Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

Høyeste komfort og beskyttelse med SUPERALP.

NBK.

Modellen er designet for ekte backpackere.

som foretrekker lange avstander, helst alene.

og med store belastninger på skuldrene.

Den dobbelte.

tetthet PU i IMS3 Exo sålen gir demping.

selv på grovt terreng, noe som sikrer et høyt støt.

absorpsjon, beskyttelse og lyshet på toppen av.

kategorien.

SUPERALP NBK er også tilgjengelig i.

LTR-versjonen med høykvalitets fullkornslær.

fôr.

EGENSKAPER:

ØVRE: Nubuk.

ENKEL: Vibram Fourà.WEDGE: Double density PU.

YTRE BESKYTTELSE: Gummi.Hvis du ønsker å kjøpe det beste Herresko produkter av Aku har du funnet den beste plassen på trekkinn. Hos trekkinn jobber vi alltid med de beste merkene som Aku for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre utendørs produkter som Aku Tursko I Skinn Superalp NBK. Legg inn bestillingen nå og motta Aku Tursko I Skinn Superalp NBK så fort som mulig.

Spesifikasjoner Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

Farge
Brun
Høyde støvler
Medium
Skjønn
Mann
Alder
Voksen
Anbefalt Bruk
Vandring
Anbefalt Bruk
Hunting

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

Flotte sko

-

Veldig behagelig og godt justert. Godt grep. Meget god stabilitet. Virkelig gode sko.

Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

Flotte støvler

-

disse støvlene er eksepsjonelt godt laget og passer perfekt. Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet. nbk (ikke-goretex fôret versjon) har en helt skinnforing som er vakkert laget og usedvanlig behagelig. Vær oppmerksom på at goretex-versjonen av disse støvlene har en syntetisk klutfôr som vil gjøre føttene dine varmere (og svettere) under de fleste forhold. med mindre du planlegger å gå mye turer under veldig våte forhold, vil jeg anbefale nbk-versjonen og bruke en god bivoksforsegler som sno-forsegling for å holde skinnet smidig og generelt vanntett. Når det er sagt, kan ordreomgang, frakt og kommunikasjon fra trekinn bli betydelig forbedret. gitt alle de negative vurderingene på nettet om trekinn, var jeg bekymret for at kanskje støvlene ville være "tapt i transitt" slik mange har skrevet skrekkhistorier om, men etter omtrent en måned dukket endelig støvlene opp. trekinn sendte meg en oppdatering, med et sporingsnummer og bilde av pakken forberedt for utenlands forsendelse, men dette var ikke før cirka 10 dager etter at jeg hadde lagt inn bestillingen og begynte å bli bekymret. deres opprinnelige estimerte leveringsdato ble også savnet med to uker. når jeg fikk sporingsnummeret, kunne jeg bruke det for å se fremdriften (og forsinkelsene) for forsendelsen utenlands og til slutt for levering til hjemmet mitt, så det hjalp litt. til tross for forsendelsesutfordringene, vil du ikke finne en boot av bedre kvalitet til prisen, så jeg er ganske fornøyd.

Aku Tursko I Skinn Superalp NBK

Aku superalp nbk skinn

-

Kvalitetsstøvel - lett, tettsittende passform, verdt pengene. Skinn er behagelig og godt beskyttet med sålen. Vil anbefale

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up