up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II

plus
Aku

Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II

Produktbeskrivelse Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II

Opprinnelig designet for US Navy Seals og Green Berets Special Forces, revurdert med full gummibeskyttelse for tå, brukt av Special Forces. NS 564 SPIDER II er en meget pustende støvel med mange formål, med enestående støtte, stabilitet og støtdemping. Anbefales også for spesialstyrkenheten til politiet. Den spesialdesignede Vibram®-miksen gir optimalt grep selv på våte overflater og i situasjoner der ekstrem vedlikehold og total kontroll er nødvendig. Perfekt når du bærer tung belastning eller påtar deg vanskeligere oppgaver.

spesifikasjoner:

Overdel: semsket tett 1,8 mm / luft 8000®

Øvre beskyttelse: bycast rand

Foringsbeskrivelse: sanifit

Yttersåle: vibram® edderkopp

Mellomsåle: die cut eva

Varig: 4 2 mm nylon + eva (myk)

Fotbed: tilpassede passformer

Vekt (gr. 1⁄2 par): 480

teknologier:

Air 8000:

AIR 8000® er en AKU-patentert teknologi som kan gi utmerket transpirasjon, for å holde føttene tørre og komfortable under utendørsaktiviteter og for å sikre optimal ytelse selv i ekstreme temperaturer

Vibram ® såle:

Våre støvler bruker en Vibram® såle som ble valgt for sin mer stabile plattform, dype selvrensende luger og positiv hælbrems for økt trekkraft når den synker.


Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II er et produkt som samsvarer til den Støvler kategorien innen Herresko utvalget på din utendørs butikken, trekkinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av trekkinn. Hva er fordelene med Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for utendørs.

Spesifikasjoner Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II

Farge
Grå
Høyde støvler
Medium
Funksjoner
Vanntett
Skjønn
Mann
Alder
Voksen
Anbefalt Bruk
Vandring
Anbefalt Bruk
Hunting

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II

Aku ns 564 spider ii

-

Den er testet under tøffe driftsforhold. Flott. Takk skal du ha

Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II

Godt kjøp

-

Disse var en gave og mottakeren elsker dem absolutt

Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II

Topp

-

Produkt testet under arbeid, taktisk bruk. Artikkelen er utmerket i alle deler, materialer, sømmer, den ser nesten ut som et håndlaget produkt. Komforten er utmerket, grepet er alltid perfekt. Den eneste kritikken mot de siste krokene til snørebåndene, av ringtypen: de er støyende og ikke veldig smarte, jeg foretrakk raske kroker. Samlet sett er det et eksepsjonelt produkt som passer for de som må bruke dem til service.

Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II

Flotte kvalitetssko

-

Flott levering og veldig glad trekkinn klarte å få dette produktet. Bare et lite problem er når du setter på igjen blonder, du må være forsiktig med blonderhullene, jeg tror at skinnet kan være litt tykt, så det kan skje litt vanskelig når du setter på igjen blonder. Flott kvalitetsprodukt ellers.

Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II

Kundeservice

-

Støvlene varte to dager før kniplingholderen kom av bagasjerommet. Siden det skjedde har jeg vært i en returprosess som er sjokkerende fra start til slutt. Det har gått over tre uker, og jeg fikk en melding om at støvlene nå har gått tilbake til produsentene for å bestemme om bagasjerommet er feil. Dette er sjokkerende tjeneste og mot europeiske forbrukerlover. Sjokkerende kundeservice!

Aku Vandrestøvler NS 564 Spider II

.

-

varm og komfortabel

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up