up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

plus
Aku

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Produktbeskrivelse Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Pilgrim DS er en sann multi-purpose høy.

pustende støvel med fremragende støtte, stabilitet.

og støtabsorpsjon.

Designet for ørken eller.

bærer tung belastning eller foretar mer vanskelig.

plikter på fjellvandringsti.

EGENSKAPER:

ØVERRE: Blandet lær / tekstil.

Fôr: Sanifit.

SOLE: Vibram Fourà.WEDGE: die cut EVA.

ØVERSTE BESKYTTELSE: Bycast.Oppdag Aku Vandrestøvler Pilgrim DS på lager og til best pris. Besøk trekkinn, din nettbutikk med utendørs utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Aku Vandrestøvler Pilgrim DS nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Farge
Grønn
Beige
Høyde støvler
Medium
Skjønn
Mann
Alder
Voksen
Anbefalt Bruk
Vandring
Anbefalt Bruk
Hunting

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Aku pilegrim

-

Disse Aku Pilgrims er mitt tredje par, siden jeg også har dem i svart og brunt. Jeg kan ikke anbefale disse høyt nok, da de føles som å ha på seg tøfler, og er så komfortable og lette.

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Aku pilgrim ds

-

Dette er mine andre AKU-støvler. Visste omtrent hva du kunne forvente. Ordren kom til Russland i løpet av 10 dager. Støvlene er utmerket, føttene mine liker det :) Jeg tok den for lavsesongen, vår-høst. For byen og turer i skogen. En bemerkning, kanskje for de som skifter sko i løpet av dagen. det vil være upraktisk at snøringen på toppen av ringen, og ikke krokene som forventet :)

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Tøfler 2

-

Aku-støvler er perfekt for størrelse og komfortable ut av esken. Hvis det er så behagelig, kaller jeg dem tøflene mine. Jeg har hatt Spider-støvlene før, og selv om det var like behagelig og like godt laget, var jeg ikke så imponert over grepet fra sålen - jeg er sikker på at det er greit for Seal Team 6, men ikke for meg. Så etter å ha hatt edderkoppene mine til disse sålene gikk av, har jeg gått for Pilgrim DS. Støvlene er i grunn de samme, akkurat med det jeg anser som bedre slitebane. Det siste paret ble brukt overalt og praktisk talt hver dag. Disse ser ut som om de vil stå opp like bra om ikke bedre. Sterkt anbefalt.

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Rask levering, kvalitetsprodukt

-

Bestilte AKU Pilgrim DS støvler. Pakken ble mottatt raskt, alt samsvarer nøyaktig med bestillingen. Takk

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Aku pilgrim ds

-

Aku Pilgrim DS Størrelsen på bagasjerommet er sant og direkte overførbare var andre sko og støvler. Bagasjerommet har god passform og en høyde som gjør at ankelen støttes av bagasjerommet, uten å være spesielt høy

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Aku pilgrim ds

-

Støvlene er ekte til størrelsen ved å bruke størrelseskartet. I´ma UK men´s 7.5 og passformen er behagelig og støttet føttene og anklene over en lang tur over en rekke terreng, inkludert gjørme, grus og skarpe svaberg. Fotbedet gir god fast støtte under føttene, som kan føles annerledes enn de som er mer vant til en mer polstret tursko fra sneaker-stil (f.eks. Salomon Quest). Tenker på et andre par - Goretex.

Aku Vandrestøvler Pilgrim DS

Aku pilegrim

-

Flotte støvler for langturer

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up