up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Altra

menn trail

menn trail

kvinnespor

kvinnespor

Timp 4

Timp 4

menn veien

menn veien

kvinner vei

kvinner vei

Olympus 5

Olympus 5

Avdelinger

Damesko

Herresko

Allt( Altra )

Altra

Altra, et anerkjent merke innen utendørs fottøy, tilbyr innovative sko som prioriterer komfort, ytelse og naturlig fotposisjon. Med fokus på terrengløp og fotturer, gir Altra utendørsentusiaster muligheten til å erobre brutale terreng og nå nye høyder. Hos Trekkinn viser vi stolt frem et bredt spekter av Altra-sko designet for menn og kvinner, inkludert populære modeller som Altra Lone Peak-serien, Altra Olympus og mer. Altra gir utendørsentusiaster toppklasse fottøy som kombinerer komfort, ytelse og naturlig fotposisjon. Enten det er den anerkjente Altra Lone Peak-serien, den allsidige Altra Olympus eller noen annen Altra-sko, kan du stole på Altra for å forbedre dine utendørsopplevelser og hjelpe deg å oppnå dine mål med hvert skritt.
Altra-kolleksjonen har et bredt utvalg sko som prioriterer komfort og ytelse uten å ofre stil. Fra Altra Lone Peak, som tilbyr utmerket trekkraft og stabilitet på uforutsigbare terreng, til Altra Olympus, som gir maksimal demping for utholdenhetsløp, sikrer Altra at alle kan lykkes i sine utendørsaktiviteter.

Muliggjør hver opplevelse med Altra

Altra-sko er laget med nøye oppmerksomhet på detaljer, som kombinerer den nyeste teknologien med et dypforståelse av biomekanikk. Merkets engasjement for naturlig fotposisjon gjenspeiles i sine signaturfunksjoner, inkludert en bred tåboks og demping som jevnt fordeler impaktkrefter. Altra tilbyr et variert utvalg sko som er tilpasset for å imøtekomme de unike behovene til menn. Altra-sko for menn sikrer at menn kan håndtere enhver utendørsaktivitet med selvtillit. Merket forstår at Altra-sko for kvinner fortjener spesialdesignet fottøy som tilpasser seg deres unike anatomiske karakteristika.
Altra Lone Peak-serien har blitt synonymt med terrengløpsutmerkelse. Med funksjoner som et grepete yttersåle, StoneGuard-rockbeskyttelse, tilbyr Lone Peak-skoden perfekte balansen mellom smidighet, beskyttelse og komfort. Altra Lone Peak 7 bygger på suksessen til sine forgjengere, inkludert forbedringer for en enda bedre opplevelse med terrengløping. Den har et forbedret øvre for økt holdbarhet og pusteevne og en oppdatert mellomsåle som tilbyr utmerket demping og respons. Altra Lone Peak 5 er et annet terrengløps-mirakel som leverer utmerket ytelse på ulike terreng. Dens aggressive såle gir utmerket trekkraft, mens den forbedrede mellomsålen og den ekstra dempingen sikrer en jevn og komfortabel tur.
Altres engasjement for terrengløp er åpenbart i sin omfattende linje med terrengløpesko. Disse skoene er designet for å takle det hardeste terrenget og tilby uovertruffen stabilitet, grep og beskyttelse. Altra terrengløping-skoene vil gi deg muligheten til å presse dine grenser og erobre nye stier. Altra Olympus er en alltid-på-skoen for løpere som leter etter maksimal demping og støtte. Olympus-en glimrer på bratte stier og gir god beskyttelse mot støt, slik at løpere kan ta på seg episke eventyr med selvtillit.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk