Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Barnesko

Barnesko utendørs

Finn et bredt utvalg av Barnesko-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Barnesko

Merkevarer av Barnesko

Typer av barnesko

Støvler

De fleste støvler pakker hovedsakelig foten og tarsusen, mens noen også skjuler en del av underkalven. Noen støvler forlenger benet, sjelden så langt som hengslet eller hoften. Barnestøvler er tilgjengelig på Salomon , Salewa , Columbia , Adidas , The North Face .

Klatresko

Klatresko er en bestemt type fottøy ment for fjellklatring. Vanlige klatresko har en tett passform, begrenset om noe vatt, og en blid, tyktflytende gummifot med en omfattende gummirand. Klatresko er tilgjengelig på merker som La Sportiva , Millet , Black Diamond , Scarpa , Ocun .

Sandaler

Sandaler er en gratis type fottøy, som består av en bunn som er festet til brukerens fot av bånd som går over vristen og rundt ankelen. Sandaler kan også ha en base. Columbia, Adidas , CMP , Merrell , Vaude er kjente merkevarer av sandaler.

Sko

Skoene er fottøy designet for å skjerme og støtte den menneskelige foten. Sko brukes også som et stykke dekor og stil. Skoens design har diversifisert seg enormt gjennom tidene og kulturen, med funksjoner som kommer til å utføre. Du kan kjøpe skoene til barn fra Salomon, Salewa, Columbia, Adidas, CMP.

Tøfler

Tøfler er avslappede, ømme, påstøpende fottøy som brukes regelmessig innendørs. Tøfler kan produseres fra et mangfold av forskjellige materialer, som semsket skinn, klede og lær, selv om lærtøfler vanligvis er vanskeligere å få tak i. Crocs er det beste merket med tøfler.