up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Bca Snøspade Dozer 2H-S

Bca Snøspade Dozer 2H-S

Bca Snøspade Dozer 2H-S

Bca Snøspade Dozer 2H-S

plus
Bca

Bca Snøspade Dozer 2H-S

Produktbeskrivelse Bca Snøspade Dozer 2H-S

Det ultimate verktøyet for strategisk måking og graving ut fastkjørte snøscootere. Dozer 2H-S har et mellomstort blad, hakkemodus og ni-tommers tresag i bajonettstil som lagres i skaftet. Sag festes til spadeskaftet for maksimal rekkevidde. T-grep håndtak.
Vårt nye ovo-konkave skaft, trampbare blader med lav profil og brede utvalg av håndtak med kjerne gjør BCA-spadene sterkere, lettere og mer pakkbare enn noen gang før. Denne nye linjen er inspirert av vår legendariske D-2 EXT "Dozer" spade. Den er så populær blant våre kjernefølgere, at vi har oppkalt hele den nye linjen vår etter den! BCA var den første til å lage en skredspade med et ikke-rundt skaft for å forhindre brudd under lirking. Vi har tatt vår banebrytende ovale design og lagt til en konkav radius på begge sider for å gjøre den enda sterkere, uten å øke vekten. Som en high-end lacrosse-pinne, gir denne formen også bedre grep i håndflaten, noe som reduserer glidning mens du måker. Alle BCA-utvidbare modeller er designet for å møte UIAA-standarden for skredredningsskavler.


Spesifikasjoner:

- Kategori: Snøscooter, oppoverbakke og snøsko
- Grep: Utvidbart T-grep
- Vekt: 1,98 Lb / 896 G
- Bladmål: 10'' X 11'' / 25 Cm X 29 Cm
- Håndtak og skaft komprimert lengde: 18,25´´ / 46 Cm
- Sammensatt spade komprimert lengde: 24,5´´ / 62 Cm
- Montert spade Forlenget lengde: 31,5´´ / 80 Cm
- Bladakselmateriale: 6061 T6 aluminium
- Sagbladlengde: 9´´ / 23 Cm
- Total saglengde: 14,6´´ / 37 Cm
- Materiale: 420 rustfritt stålHvis du er interessert i Bca Snøspade Dozer 2H-S, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Telt produktnavnet fra merket Bca har den høyeste produksjon skvaliten. Bca designer eksklusive utendørs produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Bca Snøspade Dozer 2H-S idag!

Spesifikasjoner Bca Snøspade Dozer 2H-S

Farge
Svart
Produkttype
Blades

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up