up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilket beskyttelsesutstyr trenger jeg?

Beskyttelsesutstyret for utendørs, inkludert følgende gjenstander:

Hjelmer

Bruk av hjelm gir beskyttelse og kan begrense hodeskader. Velg en fast hjelm som er tilpasset de forskjellige forholdene. I disse dager kan du finne mange klassiske mønstre, og du kan velge ekstra fordeler som fleksible innvendige beslag og polstrede svettebånd. Du kan kjøpe alt beskyttelsestilbehør fra Petzl , La Sportiva , Mammut , Overtredelse , Grivel

Solbriller

Takket være et pålitelig par solbriller kan faren for skadelige solstråler være begrenset. Når du kommer i kontakt med sterkt sollys eller infrarød stråling, gir solbriller den perfekte beskyttelsen. Dette er et av de beste beskyttelsesutstyrene for utendørs.

Masker

Støvmasker tillater sikkerhet mot fint støv og andre usunne partikler. Hvis stoffene er giftige, bruk helmaske. Dette fester seg tett til ansiktet, for å beskytte nese og munn mot farlig forurensning.

Tilbehør til hjelm

Her er noen tilbehør for hjelm som følger:

Visir
Et visir er et deksel som bevarer øynene, for eksempel å skygge dem for solen eller annet sterkt lys eller forsvare dem mot gjenstander. En type hodeplagg som bare består av et visir og et bånd som en måte å feste det rundt hodet på. Et slikt oppreist deksel på hvilken som helst hatt eller hjelm.

Ventiler
Ventilasjoner i en hjelm tillater klimaanlegg mens syklisten bruker den. De finnes vanligvis på hakestangen, over pannen og bak på hjelmen. Det er et av de beste tilbehørene til hjelmer.

Lukkesystem
Lukkesystemet holder hakestroppen som hjelper til med å holde hjelmen på plass, på hodet når du kjører. Lukkesystemet som vanligvis finnes i hjelmer er D ringsystemet, der hakestroppen er koblet rundt to D ringer.


clouse menu Lukk