up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

plus
Black diamond

Black Diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Med en ny knaggfri, gratisorgeorge karyling på toppen og vår omdesignede lette, enkle klipping klassiske HotWire karabinkrok på
bunnen som er farget for et visuelt klatremål, kombinerer Black Diamondrafforge Hybrid Draw glatt utklippbarhet med trådfunksjonalitet. 18 mm Polyester Dogbone er ikke bare slitesterk og lett å gripe, men den har vårt strikkejakkeinnsats for å holde bunnfettet i optimal klippeposisjon.


Funksjoner:

Nye האָטorge på toppen og redesignet HotWire-wiregate på bunnen
Farget bunn HotWire karabinkrok for visuelt mål mens du klatrer
Lås fri topplokk for nøkkelås for enkel klipping av bolt
Utstyrt med en 18 mm polyester hundebein med tvangstrøye
Er du interessert i Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos trekkinn. Her kan du finne all informasjon om Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm. er en av de beste utendørs merkene som designer eksklusive Klatreutstyr artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Farge
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Bd hotforge hybrid quickdraw

-

Veldig elegant. Jeg liker spesielt portkombinasjonen.

Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Godt produkt

-

Flott produkt og god valuta for pengene.

Black diamond Quickdraw Hot Forge Hybrid 12 Cm

Black diamond quickdraw

-

Brutal, ikke mer. Jeg anbefaler dem på det sterkeste hvis du liker spesielt materialet til dette merket. Det ser også ut til at den har en utmerket levetid. Veldig glad.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up