up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Black diamond Seletøy Solution

Black diamond Seletøy Solution

plus
Black diamond

Black Diamond Seletøy Solution

Produktbeskrivelse Black diamond Seletøy Solution


Den nye SOLUTION SELEN klatre- og fjellklatreselen har kommet, den har en ergonomisk design med en solid og svært pålitelig struktur. Den har et lett belte med Fusion Comfort Technology som fordeler den øvre belastningen samtidig som det reduserer trykket på sensitive punkter.

Den har fire verktøyholdere for hånden. Den er laget av elastisk nylonstoff i fire retninger. Har en kvinnespesifikk størrelse og passform.

Det er en sele som gir bevegelsesfrihet og høy ytelse på hver stigning.
Denne selen med begrenset utgave har bd-atlet alex honnolds signatur som berører hans favorittløsnings sele, og har en unik farge og honnolds signatur på høyre benløkke, pluss en prosentandel av salget går til honnold foundation, som støtter solenergi for en mer rettferdig verden


Egenskaper:

Begrenset utgave farge med Honnold-signatur på venstre benløkke
Lett belte med Fusion Comfort Technology ™
Konturert passform for overlegen komfort og bevegelsesområde
Fire trykkstøpte girløkker
Justerbare, utløsbare elastiske stigerør
Prosentandelen av salget går til Honnold Foundation


Spesifikasjoner:

Vekt: 330 g (11 oz)


Black diamond Seletøy Solution er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Black diamond Seletøy Solution fra din nett utendørs butikk trekkinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos trekkinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av utendørs utstyr fra merket Black diamond.

Spesifikasjoner Black diamond Seletøy Solution

Farge
Blå
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Black diamond Seletøy Solution

Bra valg

-

Jeg valgte Black diamond Solution Harness og leste mange anmeldelser og youtube-videoer. Vi er nye innen klatring, så vi hadde ingen tidligere erfaring å bruke bortsett fra den ubehagelige, en-størrelse-passer-alle, leieselen! Selen er superlett og riktig å passe. Bare den enkle linningsremmen for å stramme, benløkkene er elastiske så naturlig passform. Absolutt et godt valg, jeg vil anbefale.

Black diamond Seletøy Solution

Jeg liker det

-

Det er så behagelig og lett. Da jeg var ferdig med ruten min med bd-løsning. Jeg følte meg som å sitte på sofaen.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up