up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

plus
Bushnell

Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

Huset i helt metall gir robusthet og holdbarhet under de tøffeste forhold, noe som betyr at huset ikke vil knekke i ekstrem kulde om vinteren eller deformere i høy varme om sommeren. Flerbelagt optikk gir høy lysytelse og leverer livlige bilder for en klar og skarp seeropplevelse. Den oppdaterte ergonomien og det rikt teksturerte gummibelegget sørger for at du alltid har et godt grep om kikkerten, selv med en hånd.

FUNKSJONER:
Tett fokus: 4,57 m
Utgangspupil: 2,2 mm
Øyelindring: 10,0076 mm
Øyekopper sammenleggbare
Tilpasset stativ: Nei
Lengde: 11,5062 cm
Linsebelegg: flerbelegg
Forstørrelse x objektiv: 10x25 mm
PC 3-fasebelegg: Nei
Prismatisk glass: BaK 7
Prisme type: tak
Vanntett. Nei
Vanntett / tåkefast: Nei
Dielektrisk prisme belegg: Nei
Ultra bredbåndsbelegg: Nei
Blyfritt glass
Diopterlås: Nei
Permafokus: Nei
ED Prime Glass: Nei


Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC som du har kjøpt hos trekkinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett utendørs butikk oppdage en rekke produkter av merket Bushnell og fullføre din bestilling av utendørs produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

Må ha kikkert på turen

-

Må ha kikkert på turen.

Bushnell Kikkert PowerView 2.0 10x25 MC

Bushnell powerview 2 10x25 kikkert

-

Ønsket en liten lett kikkert, disse passer til regningen, de er godt laget og føles som om de kommer til å ta mye bruk, de bretter seg opp for å passe i den medfølgende esken, så enkle å bære rundt, bildet er lyst og skarpe med god forstørrelse for størrelsen, de er gummibelagte så enkle å holde på. Totalt sett veldig fornøyd med disse kikkertene, et godt kjøp.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up