up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Climbing technology Isøks Agile Plus

plus
Climbing technology

Climbing Technology Isøks Agile Plus

Produktbeskrivelse Climbing technology Isøks Agile Plus

Isø for alpinisme og skiturer.

Egenskaper:

Ekstremt allsidig, kompakt og sterk;

Anodisert lett legering aksel, herdet stål hode og rustfritt stål spike;

Også tilgjengelig som en del av sikkerhetssettet ASD PLUS KIT.


Climbing technology Isøks Agile Plus er det perfekte produktet for å nå dine utendørs mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Pioletter produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Turutstyr produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på trekkinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Climbing technology som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Climbing technology Isøks Agile Plus

Farge
Oransje
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God kvalitet

-

Veldig bra

Veldig bra!

-

Jeg har ikke prøvd det ennå, men tilsynelatende er produktet akkurat det jeg lette etter. Uslåelig forhold mellom kvalitet og pris. I mitt tilfelle er det hovedsakelig for fjellsnowboard.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up