up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Climbing technology Isøks Alpin Tour

Climbing technology Isøks Alpin Tour

plus
Climbing technology

Climbing Technology Isøks Alpin Tour

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Climbing technology Isøks Alpin Tour

En robust generell gang øks.

Hovedtrekk:

herdet stål kataforese svart hode;

konisk anodisert lettmetall aksel, med gummidekslet er utstyrt med en ny pigg på basen;

leveres komplett med sin egen isøks bånd DRAG TOUR.

Valgfritt tilbehør:

Lengde: 50cm

Vekt: 610g


Hos utendørs butikken, trekkinn, kan du finne forskjellige størrelser av Climbing technology Isøks Alpin Tour og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Climbing technology Isøks Alpin Tour som kategorien Turutstyr fra vår nett utendørs butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om utendørs utstyr, i tillegg til Climbing technology Isøks Alpin Tour omtalene.

Spesifikasjoner Climbing technology Isøks Alpin Tour

Farge
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Tilfredshet

-

Jeg var litt bekymret fordi den ble sendt fra utlandet, men jeg var i stand til å motta den uten problemer. Det fulgte også med isøkshette og bånd, slik at du kan ta den med til fjellet som den er. Takk skal du ha!

Stor isøks! estetisk og funksjonell

-

Isøksen er utrolig, lett, funksjonell og vakker! Jeg anbefaler det på det sterkeste, bare pass på å sette noe som holder gummibeskyttelsen fordi de kan gå tapt mens du reiser.

Isøks

-

Isøkskvalitetspris av de beste

Perfekt!!!

-

god isøks i tillegg til kurven som gir den en noe mer teknisk bruk

Lett vekt

-

Veldig fin isøks, lett vekt, gleder meg til å prøve den ut.

God isbryter.

-

Pris / kvalitet - utmerket. Rask forgiftning. Levering på døra.

Den første isøksen

-

Jeg kjøpte Pickel for første gang. Veldig lett og lett å holde.

Veldig bra

-

Den kom omtrent en uke etter bestilling. Jeg ble overrasket over den velbalanserte lettheten og tenkte at byrden ville være lett, selv om jeg holdt den.

Det er et veldig bra produkt

-

Den kom omtrent en uke etter bestilling. Jeg ble overrasket over hvor lett det var, og jeg var overbevist om at det ikke ville være noen byrder selv om jeg holdt det.

Veldig bra produkt lett

-

Veldig bra produkt lett

Stor introduksjon

-

Så jeg kjøpte dette som forberedelse til min første alpine opplevelse i september i år. Jeg hadde aldri brukt en isøks, og kunne telle på hånden min hvor mange ganger jeg hadde sett snø i livet mitt. Men jeg forsket, lærte å bruke stegjern og isøks, og fikk sjansen til å sette det ut i livet. La meg si, denne Ice Axen var strålende. Lett, utrolig nyttig når skråningen blir for mye for gangstengene dine. Flott for å holde balansen, og jeg følte meg alltid komfortabel selv på moderate utsatte ridgelines når jeg hadde dette i hånden. Jeg trente selvtillit og denne øksa bare tar tak. For prisen, hvis du trenger noe og er usikker på hva du skal kjøpe, ta tak i denne. Én mindre merknad er å sørge for å få et deksel (jeg kjøpte en billig annet sted). Du vil ikke at øksen skal ødelegge utstyret ditt. Jeg kunne ikke finne et passende deksel til piggen så brukt papp til reise, som fungerte. PS piggen, veldig nyttig. Jeg brukte dette i stedet for å gå stolper jo høyere jeg gikk

Som en beskrivelse

-

Isøks med en utmerket valuta for pengene, jeg kan ikke vente med å prøve den ........

Klatringsteknologi alpintur

-

God kvalitet / pris for en isøkse som utfører sin funksjon perfekt.

Ct en garanti!

-

Utmerket isøkse, praktisk, lett og veldig pålitelig

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up