up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Climbing technology Sikringsenhet Click Up Kit

Climbing technology Sikringsenhet Click Up Kit

plus
Climbing technology

Climbing Technology Sikringsenhet Click Up Kit

Produktbeskrivelse Climbing technology Sikringsenhet Click Up Kit

Etter den naturlige trenden for selskapene å produsere tynnere og lettere EN 892 dynamiske tov, bestemte vi oss for å oppdatere merkingen av vår belay-enhet CLICK UP. Flere interne tester viste at CLICK UP fungerer perfekt med enkle tau Ø 8,6 mm. Ingen endring har blitt utført på enheten, derfor kan alle CLICK UP allerede eksisterende og solgte brukes med enkle tov fra 8,6 til 10,5 mm.

CLICK UP er en nyskapende belay-enhet utviklet for sportsklatring. Den er enkel å bruke, og den innovative utformingen har sikkerhetsfunksjoner som hindrer feil. Lett å bruke, intuitivt og trygt, det er ekstremt lett og kompakt.

Egenskaper:

Det gir deg mulighet til raskt og fluidt å mate tau uten å klemme seg;

Det tillater å arrestere et fall bare ved å trekke ned hånden av tauet;

Den opererer uten at man må handle på spak og bevegelige deler;

Spesielt egnet for nybegynnere og barn fordi det er intuitivt og feilsikkert.

Total bruk sikkerhet:

Den endelige, men mest grunnleggende funksjonen, er ved feil bruk. Hvis enheten brukes feil, fortsetter CLICK UP å tillate deg å bryte og senke partneren din i full sikkerhet, takket være de V-formede bremsehakkene som er til stede. Dette er den mest verdsatte funksjonen, da det unngår flere feil som kan skje under bruk av belay-enheter mens du klatrer, både innendørs eller utendørs. Det gjør CLICK UP den rette belay enheten for fjellklatring skoler og klatring treningsstudioer.

spesifikasjoner:

Enkelt tau EN 892

Vekt: 115g


Ønsker du mer utendørs produkter fra merket Climbing technology? Hos trekkinn, din nett utendørs butikk har du til din disposisjon et stort antall utendørs produkter relatert til Climbing technology Sikringsenhet Click Up Kit. Akurat nå er Climbing technology Sikringsenhet Click Up Kit på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av utendørs utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Climbing technology Sikringsenhet Click Up Kit

Farge
Grønn

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Climbing technology Sikringsenhet Click Up Kit

Fungerer bra

-

Lett å håndtere. Ikke min favoritt, men en selvsikker enhet og et godt valg. Etter å ha eie noen få CT-produkter, og jeg tar høy pris på dette merket, overrasket hver enkelt meg med kvalitet og innovasjon.

Climbing technology Sikringsenhet Click Up Kit

Rope beste venn

-

Hvis Don Norman (forfatter av Design of Everyday Things) var en fjellklatrer, ville han velge dette som sin belay-enhet av valg.

Climbing technology Sikringsenhet Click Up Kit

Fantastisk enhet

-

Det fungerer som en buet, men det er sikrere og enklere å bruke. Du kommer ikke tilbake. Jeg foretrekker det til grigri

Climbing technology Sikringsenhet Click Up Kit

Flink!

-

Lett å bruke, jeg elsker det!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up