up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

plus
Coleman

Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Produktbeskrivelse Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Dette hurtigmonterte tilbehøret skaper en vegg som gir personvern og værbeskyttelse.


Funksjoner:

UV Guard ™ solbeskyttelse:
Sertifisert laboratorietesting viser at Coleman® UVGuard ™ -beskyttelsesstoffer med SPF50 gir utmerket beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler. Riktig bruk av solkrem kombinert med tilfluktsrom laget med UVGuard ™ -beskyttelsesduk kan komme langt i kampen mot solbrenthet og UV-eksponering.


Spesifikasjoner:

Stoff: 450mm, 150D
Pakningsstørrelse: 5 x 24 x 36 cm
Vekt: 0,9 kg
Bæreveske: PVC


Ikke vent lenger og kjøp Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall. For annen informasjon om egenskapene til Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall kan du komme i kontakt med trekkinn gjennom vår kontakt side. trekkinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Telt for utendørs og annen fritidsaktivitet . Vår Telt vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Markiser og fremskritt artikler.

Spesifikasjoner Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Farge
Grå
Produkttype
Toldos

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Fantastisk produkt

-

Dette er en del av campingfavoritten vår. Jeg har nettopp fått det andre panelet til min Colemen Event Shelter. Den kutter ned på vinden og gir beskyttelse når det regner.

Coleman Event Shelter Pro XL Sunwall

Colman

-

Utmerket! Er akkurat det jeg forventet.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up