up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Columbia

Herreklær

Herreklær

KVINNE KLÆR

KVINNE KLÆR

barn

barn

fottøy

fottøy

Ryggsekker og kofferter

Ryggsekker og kofferter

Tilbehør

Tilbehør

Avdelinger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Sekker og Kofferter

Allt( Columbia )

Columbia

Columbia er mest kjent for utendørs- og sportsklær, fottøy og annet sportsrelatert utstyr. Ta din sporty look til ikonisk stil med Columbia på Trekkinn. Gert Boyle grunnla dette merket i 1938, og det har blitt det ledende sports- og utendørsproduksjonsselskapet over hele verden. Hovedreferansen til dette merket er det mest komplette utvalget av toppkvalitetsjakker. Columbias stilige kolleksjon av jakker sikrer maksimal komfort og varme under ekstreme værforhold. Så hvis du vil vandre på bratte og kuperte fjell, ikke bekymre deg. Columbia har deg dekket fordi du har alt du trenger når du drar til fjells. Butikk
Columbias fine samling av utstyr på Trekkinn.

Sjekk ut det bredeste utvalget av Columbia-jakker

Columbia har et fantastisk utvalg av jakker. Vintersesongen er den beste for å oppleve utendørsaktiviteter, da det gjør fotturer og fotturer mer eventyrlige på grunn av snøen som gjør skogen utrolig vakker. For å virkelig nyte dette været hjelper Columbia fleecejakker å holde deg varm og komfortabel under den kalde og vindfulle vinteren. Det isolerende materialet holder på varmen uten å gå på bekostning av stoffets pusteevne. På denne måten kan du være forberedt på enhver vinterstorm uten å bekymre deg for frysninger.
Merket tilbyr også Columbia vanntette jakker av utmerket kvalitet. De har den unike evnen til å tåle kraftig regn som holder deg tørr. Den kan ikke fungere godt mens den er våt, og Columbias vannavstøtende stoff sikrer at den vil avstøte hver dråpe vann. Dermed gagner den deg ved å holde deg tørr og få deg til å føle deg komfortabel med det pustende stoffet.
I stedet for vinterens ekstreme forhold, gir Columbia deg også flotte jakker for litt mindre kulde, som høsten.Enten du går raskt i parken med venner og familie eller camper i skogen og samler ved for å holde varmen. Det er det mest komfortable og holdbare alternativet for å forbedre utendørsopplevelsen din. Columbia jakker for menn og kvinner er synonymt med komfort og stil. Kort sagt, de er det beste alternativet for å gjøre garderoben stilig og koselig ved å tilby justeringer for nesten alle værforhold. Den forbedrede teknologien hjelper til med å reflektere varmen tilbake til kroppen din, og holde deg varm i ekstrem kulde.

Finn mer om Columbia-klær

Columbias klesserie tilbyr mer enn bare jakker. Columbia hettegensere kommer i en rekke unike stiler og mønstre. De kan få deg til å se elegant og fasjonabel ut ved å tilby komfort og varme. Kombiner den stilige genseren med glidelås med Columbia-skoene . Merket har også et bredt utvalg av fottøy som passer for alle. Du kan øke ytelsen og selvtilliten med flotte klær og fottøy fra Columbia .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk