up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Craghoppers

Craghoppers

Allt ( Craghoppers )

Om Craghoppers

Craghoppers, en anerkjent utendørs kles- og utstyrsmerke, har vært synonymt med eventyr, innovasjon og holdbarhet siden starten. Grunnlagt i 1965 i West Yorkshire, England, av en gruppe ivrige klatrere og fotturister, Craghoppers har alltid siktet mot å gi høykvalitets utendørsutstyr for alle. I løpet av årtiene har det utviklet seg til en global ikon i verden av utendørsklær, kjent for sin dedikasjon til håndverket komfortable, pålitelige og stilige klær egnet for alle terreng. Craghoppers har vært et pålitelig navn i utendørsklær i årtier, og tilbyr et komplett utvalg av klær og utstyr for eventyrere i alle aldre og bakgrunner. Med en dedikasjon til kvalitet, stil og ytelse, Craghopper fortsetter å inspirere individer til å utforske verden med selvtillit og komfort. Craghoppers tilbyr et bredt utvalg av klær som er laget for å tåle de harde kravene til utendørs eventyr. Fra robuste tursko med strekkstoff for ubegrenset bevegelse til allsidige skjorter som tilbyr fukttransport og solbeskyttelsesegenskaper.
Utforsk utendørs i stil

Craghoppers herreklær sørger for at du holder deg behagelig og forberedt for enhver ekspedisjon. Merket forstår at Craghoppers dameklær kombinerer funksjonalitet og mote. Deres damekolleksjon tilbyr et bredt utvalg, fra isolerende jakker til lette reisedresser. Fokus på passform og stil sørger for at du ser best ut mens du utforsker det store utendørs. Introdusere neste generasjon til de store naturgledene med Craghoppers barnas klær. Designet med komfort og holdbarhet i tankene, er disse plagene perfekte for unge eventyrere. Craghoppers skjorter er mer enn bare utendørs antrekk; de er en nødvendig følgesvenn for dine eventyr. Konstruert med teknologi for fukttransport, holder disse skjortene deg tørr og komfortabel. Med innebygd UV-beskyttelse beskytter de deg fra solens skadelige stråler, noe som gjør dem perfekte for solfylte turer eller strandferier.
Craghoppers jakker er utviklet for å tåle ugunstige værforhold. Fra vanntette skall til isolerte parkaser, tilbyr deres jakker en overlegen beskyttelse uten å ofre stil. Når det gjelder bukser, Craghoppers leverer både funksjonalitet og stil. Uansett hva ditt eventyr krever, Craghoppers bukser har deg dekket. Craghoppers sko er designet for de som krever komfort og ytelse. Vanntette alternativer holder føttene dine tørre, mens støttende design sikrer komfort hele dagen. Bær utstyret ditt med letthet ved hjelp av Craghoppers sekker. Disse sekkene er bygd for holdbarhet og funksjonalitet, med rikelige lagringsrom og ergonomiske design. Enten du trenger en dagssekk for en kort tur eller en større sekk for en lengre reise, Craghoppers sekker er opp til oppgaven.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk