up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvorfor fleece er et godt alternativ for utendørs

Fleece stoff er et av de beste alternativene hvis du leter etter noe mykt, varmt, slitesterkt og miljøvennlig for dine neste utendørsaktiviteter. Det er et stort utvalg av farger, og utallige design er tilgjengelig i fleecejakker og hettegensere for kvinner som du kan velge for vinter eventyrere for å treffe stien i stil.
Fleece er et av de mest brukte materialene i utendørs klær som er egnet for tøffe værforhold. I motsetning til andre syntetiske eller ullmaterialer, er fleecejakker konstruert på en slik måte at det ikke danner kuler på stoffet. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia og Haglöfs er de beste merkene som tilbyr et bredt utvalg av fleecejakker for kvinner tilgjengelig i forskjellige stiler og design.

Kjennetegn ved fleecejakker

• Mykere enn ull
• Lett
• Varmere og pustende
• Isoler ikke når det er vått
• Komfortabel
Fleece har utrolige fukttransporterende evner og holder svette borte fra kroppen din, og holder deg tørr og varm mens du lar luften sirkulere gjennom stoffet. Ikke bare polyesterfleece er varmt, men de er også ekstremt holdbare og ideelle for alle sportsklær. En fleecejakke er også et godt valg for utendørs, da de holder dårlig lukt i sjakk mens du nyter en aktiv utendørsaktivitet.


clouse menu Lukk