up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Dameklær utendørs

Dameklær utendørs

Finn et bredt utvalg av Dameklær-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Dameklær

Merkevarer av Dameklær

Liste over nødvendigheter i turklær for kvinner

Base eller tekniske lag for kvinner

Ved vinterturaktiviteter er undertøy ved siden av huden alltid det mest krevende plagget. Underlag er tilgjengelig i lette til tunge stoffer. For benbeskyttelse kan underdelen også brukes under buksene for ekstra varme og solbeskyttelse. Ledende merker som Salomon, Salewa, Columbia og La Sportiva produserer og distribuerer basislag av høyeste kvalitet for friluftsentusiaster.

Jakke for kvinner

Hvis du elsker å gå tur i kalde forhold, må du pakke de riktige klærne for å tåle tøffe værforhold. Av den grunn vil en vanntett fleecejakke være det ideelle valget. Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia og Haglöfs designer og produserer de beste kvalitetsjakkene som er ideelle for dine utendørsbehov.

Gensere for kvinner

En fleecegenser er et essensielt stykke utendørsklær for kvinner og er bedre enn en tung syntetisk jakke, siden den er lett å ha på og av. Gensere laget av fleece/ullmateriale gir maksimal varme og komfort samtidig som de gir deg bevegelsesfrihet. Salomon, Salewa, Columbia, CMP og Black Diamond tilbyr et bredt utvalg av hettegensere og vester som er perfekte klær for vintertur og trekkingaktiviteter.

Bukser for kvinner

Det er glidelåsbukser som mange turgåere elsker, da de ikke trenger å velge mellom shorts og bukser. Sørg for at sokkene eller buksene du kjøper er laget av hurtigtørkende stoff. Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia og Adidas har blitt anerkjent som de ledende merkene som designer og tilbyr en flott kolleksjon av damebukser og skjørt for utendørsaktiviteter.

T skjorter for kvinner

Vandring i sommersesongen krever at du velger de riktige klærne for aktiviteten. Skjorter kan være et godt alternativ for varme årstider da de er behagelige å ha på. Velg den som tilbyr UV beskyttelse, pusteevne og komfort. Hvis du leter etter høykvalitets, komfortable og stilige poloskjorter, sjekk ut samlingen av populære merker som Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia og Haglöfs.

Mer om fjellklær for kvinner

Arm og benvarmere er også et viktig plagg for kvinner utendørs. For å beskytte armer og ben mot sterk kald vind, bruk benvarmere som underlag sammen med lange sokker. Når vi snakker om hatter, kan kvinner velge ulike stiler av caps og hatter. For vinterturer vil en vanntett lue være et godt alternativ. Nakkegamasjer er en av de essensielle delene av yttertøy for kvinner, da de bidrar til å beskytte nakken og ansiktet mot kald bris og snø. Hvis det er varmt, er poloskjorter et godt alternativ for fotturer eller fotturer. Hansker er også viktig friluftsutstyr som holder hendene varme og beskyttet på vinterturer. Ved regn eller snø beskytter lange og løse ponchoer sekken din. I tillegg til yttertøy for kvinner kan du få alt nødvendig tilbehør fra kjente merker som Arcteryx , Salomon , Salewa og Columbia .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk