up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Damesko

Klatresko

()
load

Typer klatresko

En klatresko er en bestemt type fottøy ment for fjellklatring. Vanlige klatresko har en tett passform, begrenset om noe fyll, og en blid, selvklebende gummisåle med en omfattende gummirand. Klatresko er typisk innhyllet i bunnen av en stigning. Klatresko er samtidig den vanligste og mest forvirrende delen av klatreutstyr, men de har den høyeste innflytelse på din klatreutførelse og bekvemmelighet. Dameklatresko har en rekke forskjellige farger og design. Du kan kjøpe kvinner klatresko fra La Sportiva , Black Diamond , Millet , Scarpa .

Syntetiske klatresko

Syntetiske klatresko består av syntetisk materiale. Syntetiske klatresko strekker seg litt etter hvert som sømmene øker og gummirammer rundt foten. For å strekke de syntetiske klatreskoene kan man fylle dem med stoff som gamle T skjorter, sokker eller hvilket som helst stoff. Syntetiske klatresko reduserer smertene som oppstår i føttene under klatring.

Skinnklatresko

Skinnklatresko er vanlig og praktisk. De vil utvide seg over tid. Vanligvis vil det være alt fra en 1/2 størrelse til en full størrelse. Skinnklatresko vil strekke seg mer, mens andre sko ikke utvides like mye. Disse skoene er mer pustende og tilpasser seg formen på foten din når du bryter den inn. Disse skoene gir komfort ved siden av huden og er holdbare. Skinnklatresko som passer perfekt ut av esken gir deg en perfekt klatreopplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk