up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Damesko utendørs

Damesko utendørs

Finn et bredt utvalg av Damesko-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Leter du etter løpesko?

Utvalgte produkter av Damesko

Merkevarer av Damesko

HVILKEN UTENDORSKO ER RIKTIG FOR MEG?

Gåsko

Vandrestøvler er laget av forskjellige typer materialer, men lærstøvler er øverst på listen på grunn av sin overlegne kvalitet. Disse støvlene gir bedre beskyttelse ettersom de dekker føttene dine helt. Disse vandrestøvlene har en sterkere og stiv følelse som gir deg en lang, behagelig tur uten å legge noe press på føttene.

Klatresko

For et utendørs klatreeventyr, må du kjøpe et skikkelig par sko som hjelper deg i denne aktiviteten. Det beste tipset er å kjøpe en relativt tett sko først da den løsner etter noen timers klatring. Du bør velge en sko som passer perfekt i føttene uten å skade tærne og fingrene.

Tilnærming Sko

Tilnærmingssko er best egnet for små turer og fjellklatringaktiviteter som medfører noen timer om dagen. Siden du skal vandre og klatre på forskjellige steder og territorier, må tilnærmingssko velges med forsiktighet. Disse skoene er designet for å gi grep og robust struktur som trøster føttene dine hele dagen.

Walking Sandals

Vandringssandaler for kvinner vil forbløffe deg, da det er mange design, farger og stiler tilgjengelig i butikken vår. Disse sandalene er designet spesielt for sommerturer. I varmt vær har du ikke råd til å ha på deg helt dekkede støvler for fotturer. Dermed er gående sandaler erstatning for små turer, da de gir ventilasjon til føttene.

Trailsko

Trailløpesko for kvinner er målrettet designet for å imøtekomme veieløpsopplevelse. Disse er laget av lett materiale for å øke hastigheten og ytelsen. Disse skoene er også nyttige for å beskytte føttene mot skader. Arcteryx, Columbia, Salewa og La Sportiva tilbyr et stort utvalg av utendørs fottøy og vinterstøvler . I tillegg til tursko er det et godt utvalg av vintervandringssko for kvinner. Utvalget av støvler er designet for å matche kvinners forventninger til utendørs fottøy. Haglöfs, Merrell og Adidas designer Vibram sålestøvler for kvinner. Videre er høykvalitets gore tex trailsko, gtx-sko og isolerte støvler også tilgjengelig i våre butikker i et bredt spekter av stiler og design. Vi sørger for å beskytte føttene dine gjennom vår beste samling av fottøy. Vibram-sko blir stadig populærere blant kvinner entusiaster på grunn av sin innovative form og kraftige grep. Vibram støvler er lette og passer for ethvert utendørs eventyr. The North Face og Salomon er kjente merker for utendørs sko og utendørs støvler. Scarpa og Sorel er kjente merker for produksjon av termiske støvler for menn og kvinner. Kvaliteten deres er uovertruffen og bedre enn noen annen tilgjengelig i markedet. Utvalget av kvinners utendørs sko er beundringsverdig da de gjenspeiler deres valg og personlighet. Damestøvler er laget av høykvalitets materiale for å beskytte føttene mot ytre værforhold. Jenters tursko er også tilgjengelig i delikate stiler og design av kjente designermerker. The North Face tilbyr det beste utvalget av termostøvler for kvinner. Vanntette støvler er ikke bare for menn lenger. Disse skoene er tilgjengelige i forskjellige farger, design, stiler og materiale for kvinner. Kvinner kan bruke vanntette sko i utendørsaktiviteter mens de beskytter føttene mot å bli våte. De beste vanntette støvlene for kvinner er designet for å prestere godt under regn og våte forhold. Også produsenter designer vanntette joggesko og vanntette gåsko for kvinner, da disse skoene er høye etterspørsel. Du finner de beste vanntette støvlene i butikkene våre til rimelige priser.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk