up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Edelrid Seletøy Sendero

plus
Edelrid

Edelrid Seletøy Sendero

Produktbeskrivelse Edelrid Seletøy Sendero

Komfortabel og lett alpin sele med omfattende funksjoner.

Designet med tre spenner sikrer optimal passform.

De fem girløkkene og to festepunkter for isskrueklips gir mange muligheter til å lagre utstyr.

SENDERO er et annet medlem av vårt bluesign®-sertifiserte selesortiment.


Tenker du på og kjøpe Edelrid Seletøy Sendero? Dette er en av stjerneproduktene hos trekkinn, nett utendørs butikken. Prisen er 76.49 $, begrenset tid! Hos trekkinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Edelrid til den beste prisen. Alle våre utendørs produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Edelrid Seletøy Sendero

Farge
Blå
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Edelrid Seletøy Sendero

Sendero for all klatring

-

dette er for min skitur og alpin skimo samt sommerfjellklatring. Sammenlignet med min nåværende Jay III-sele, er forskjellene vekt med 95 g lettere og ekstra spor for isverktøy, og pakker også mindre. sammenlignet med andre skiskader er Sendero mye tyngre, men likevel har denne selen alle funksjoner for alle formål. Jay III har midjebelte som ikke er sydd til midjeputen, så jeg kan sentrere sikringsløkken på nytt, men Sendero er sydd til puten så sikringsløkken kan ikke sentreres på nytt. Heldigvis er størrelse M perfekt for midjen min på 29-30 tommer. Midjebelte og lårløkker kan byttes ut med tynnere for å gjøre det mindre klumpete når det pakkes for alpint eller skitur for ekstra, men Sendero får likevel 5-stjerners for meg..

Edelrid Seletøy Sendero

Edelrid lapis sele

-

Lett sele med meget god fordeling av girløkker egnet for fjellklatring og sportsklatring. Bredden i midjen og bena gjør den veldig behagelig.

Edelrid Seletøy Sendero

Veldig bra sele

-

Min første sele - behagelig for treningsstudioet, lett, pakkes liten (har liten veske) Flott farge, størrelse i henhold til Edelrid-nettstedet Bra for planeten Veldig bra sele til utmerket pris Rask levering

Edelrid Seletøy Sendero

Utmerket stol, veldig behagelig

-

Utmerket stol, behagelig, løkkene er små, men sitter veldig godt. Passer alt du trenger for en veggklatring.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up