up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Edelrid

Tau

Tau

Seler

Seler

Hjelmer

Hjelmer

Maskinvare

Maskinvare

Klær

Klær

Tilbehør

Tilbehør

Avdelinger

Beskyttelse

Camping

Dameklær

Gjenoppretting og Stell

Herreklær

Klatreutstyr

Lys

Sekker og Kofferter

Turutstyr

Allt( Edelrid )

Edelrid

Edelrid er et anerkjent tysk merke som har vært i forkant av produksjon av høykvalitets klatreutstyr og utstyr siden oppstarten i 1863. Med en forpliktelse til innovasjon og sikkerhet har Edelrid blitt et pålitelig navn blant klatrere, fjellklatrere og eventyrere over hele verden. Edelrids historie er forankret i dens lidenskap for å lage utstyr som gjør det mulig for enkeltpersoner å utforske vertikale terreng med selvtillit. Interessen for fjellklatring førte til at selskapet utvidet selskapets fokus mot å utvikle tekniske tau og utstyr spesielt designet for friluftsentusiaster.
Ved å utnytte sin ekspertise innen tekstilproduksjon, introduserte Edelrid sitt første klatretau i 1953. Dette markerte en betydelig milepæl for merket og revolusjonerte klatreindustrien. Gjennom årene fortsatte Edelrid å flytte grensene for innovasjon, og introduserte banebrytende produkter som setter nye standarder innen sikkerhet, holdbarhet og ytelse. Edelrids rike historie og engasjement for innovasjon har gjort det til et ledende merke i klatreindustrien.Med fokus på sikkerhet, komfort og ytelse fortsetter Edelrid-seler, karabinkroker, hjelmer og tau å sette standarden for klatrere over hele verden, og gir dem mulighet til å erobre nye høyder med selvtillit.

Edelrid innoverer sikkerhet i vertikale eventyr

Edelrid-seler er kjent for sin eksepsjonelle komfort, lette design og kompromissløse sikkerhetsfunksjoner. Edelrid-seler er laget med omhyggelig oppmerksomhet på detaljer, og gir klatrere en sikker og støttende passform, noe som gir mulighet for lengre perioder med klatring uten ubehag. Edelrid-seler sikrer maksimal bevegelsesfrihet, noe som gjør dem ideelle for både innendørs og utendørs klatreeventyr. Edelrid karabinkroker er konstruert for å tåle belastningen ved klatring, og gir klatrere pålitelige og sikre tilkoblinger. Konstruert med materialer av høy kvalitet og presisjonsteknikk, er Edelrid-karabiner lette, men likevel robuste med funksjoner som nøkkellåssystemer og jevne portoperasjoner, som sikrer uanstrengt klipping og minimerer risikoen for å feste seg i kritiske øyeblikk.
Edelrid-hjelmer gir eksepsjonell beskyttelse for klatrere og fjellklatrere. Edelrid-hjelmer er designet for å tåle støt og har en kombinasjon av avanserte skallmaterialer og skumteknologier for å absorbere og fordele krefter. Med vekt på komfort og ventilasjon, gir Edelrid-hjelmer klatrere en sikker og pustende hodeplaggløsning, som øker sikkerheten uten at det går på bekostning av komforten. Merkets forpliktelse til klatring er tydelig i dets omfattende utvalg av Edelrid-klatreutstyr . Enten det er sportsklatring, buldring eller alpine eventyr, er Edelrid- produktene klarert av klatrere på alle ferdighetsnivåer.
Edelrids ekspertise innen produksjon av klatretau er uten sidestykke. Edelrid klatretau er kjent for sin holdbarhet, pålitelighet og eksepsjonelle håndteringsegenskaper. Ved å bruke banebrytende teknologier og materialer, gir Edelrid-tau klatrere optimale sikkerhetsmarginer, overlegen slitestyrke og lave slagkrefter. Fra dynamiske enkelttau til spesialiserte tvilling- og halvtau, Edelrids mangfoldige utvalg sikrer at klatrere kan velge det perfekte tauet for deres spesifikke behov.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk