Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Ferrino

Ferrino
Om Ferrino
Ferrino er et velrenommert italiensk merke som har vært på fremste linje innen utendørsutstyr siden oppstarten i 1870. Med en rik arv som strækker seg over et århundre, har Ferrino konsekvent dyttet grenser for innovasjon og kvalitet. De tilbyr eventyrere utmerkede produkter som forbedrer utendørsopplevelsene deres. Ferrinos urokkelige dedikasjon til kvalitet, innovasjon og funksjonalitet har styrket posisjonen sin som ledende merke innen utendørsindustrien. Uansett om du er på vei ut på en spennende fjelltur, setter opp leir i villmarken eller utforsker urbane landskap, gir Ferrinos sekker, telt, bagger, jakker og tilbehør deg muligheten til å følge utendørsinteressene dine og lage minner som varer.
Ferrino sekker tilbyr den perfekte blandingen av funksjonalitet, holdbarhet og komfort. Laget med nøye oppmerksomhet på detaljer, er disse sekkene designet for å tåle alle utfordringer som en eventyr kan by på. Fra lette dagsekker til høykapasitets ekspedisjonsekker tilbyr Ferrino et diversifisert utvalg for å imøtekomme alle utendørsentusiasters behov. Ferrino sekker gir optimal vektfordeling, god lagringsplass og ergonomisk komfort, slik at du kan gå ut på eventyrene dine med selvtillit. Når det kommer til camping og beskyttelse, er Ferrino telt det ypperste av pålitelighet og beskyttelse. Designet for å tåle de mest ekstreme værforholdene er disse teltene nøye utformet for å tilby maksimal stabilitet, holdbarhet og enkel oppsett. Uansett om du er på camping i fjellene, trekker gjennom villmarken eller på familiecampingtur, gir Ferrino telt et trygt tilfluktssted for utendørsentusiaster.
Ferrino bagger kombinerer stil og funksjonalitet for å tilby fleksible løsninger både for urban og utendørs bruk. Fra holdbare dufflebagger til praktiske dagsekker tilbyr Ferrino bagger design som passer de moderne eventyrslayernes behov. Disse baggene er laget av høykvalitetsmaterialer, noe som sikrer utmerket holdbarhet og motstand mot slitasje. Ferrino jakker er designet for å beskytte eventyrere mot elementene, slik at de kan trives i alle værforhold. Med avanserte stoffteknologier tilbyr disse jakkene utmerket pusteevne, vannavvisning og isolasjon. Fra lette skaller for sommerturer til isolerende parkaser for ekstrem kulde, leverer Ferrino jakker optimal ytelse og komfort. Designet med oppmerksomhet på detaljer og med fokus på trening, gir disse jakkene ubegrenset bevegelse, slik at du kan presse grensene mens du er beskyttet.
For utendørsentusiaster som søker ekstraordinær komfort under ekspedisjonene sine, er Ferrino madrassen det ideelle valget. Denne lette og kompakte liggeunderlaget tilbyr utmerket isolasjon og støtte, noe som sikrer en hvilefull natts søvn under alle forhold. Laget av høykvalitetsmaterialer og med et innovativt selvoppblåsningsdesign, er Ferrino Air Lite Matte en pålitelig følgesvenn for ryggsekkturister, hikerk og campere. Ferrino Outdoor representerer merkets forpliktelse til å tilby komplette løsninger for utendørsentusiaster. Med et bredt utvalg av produkter som inkluderer sekker, telt, bagger, jakker og liggeunderlag, tilbyr Ferrino alt du trenger for å gå ut på uforglemmelige eventyr. Fra nybegynnere til erfarne eventyrere, utstyrer Ferrino Outdoor individer med pålitelig og innovativt utstyr for å omfavne det gode friluftslivet med selvtillit.