up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

plus
Five ten

Five Ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Hvis reisen din inn i verden av fjellklatring og klatring bare begynner, bør du gjøre det med best mulig utstyr.

Adidas Five Ten Anasazi VCS klatresko er designet for både nybegynnere og profesjonelle klatrere, og er laget for å prestere i en rekke formål og miljøer. Disse skoene er robuste, tilpasningsdyktige og med imponerende nytte, og holder foten i form og gir deg den støtten du trenger for å lykkes i både innendørs klatrekurs og de mest krevende klippene.

Disse kattens labbeskoers sentrale funksjon er en Stealth® C4 yttersåle , hvis trekkraft og unike form passer perfekt til ethvert fjellklatringskurs og gir deg enestående grep over naturlige og kunstige overflater. For å gi slitestyrke til disse skoene og komfort til plantarbuen din, har 5.10 Anasazi VCS også en halvstiv mellomsåle som myker føttene dine mot steiner og reduserer den totale belastningen.

5.10 Anasazi VCS-overdelen er laget av Cowdura , en syntetisk semsket mesh-blanding som er elastisk nok til at føttene dine lett kan tilpasse seg sprekker og lommer uten å miste støtten. Brukervennlighet gjøres takket være en dobbel borrelås som justeres nøyaktig etter vristen.
Disse kvinners skoene er en dirrende en, og er like dyktige innendørs og utendørs. De er foret for å minimere strekk og opprettholde den kraftige tåboksen i løpet av skoens levetid. En middels stiv konstruksjon gir en blanding av følsomhet og støtte for all klatring og lange dager på kratt.

En dag på krokene eller en kveld på treningsstudioet. Disse dirrende klatreskoene er like flinke innendørs og ute. En middels stiv mellomsåle gir komfort på lange ruter. Anasazi tilbyr en blanding av følsomhet og støtte for hele dager med klatring eller bratte ruter.

EGENSKAPER:

Mellomsåle: Middels stiv mellomsåle for blanding av følsomhet og støtte.

Lukkeanlegg: Snørelukingssystem for en presis passform.

Støpt Stealth® Mi6 tåplaster: Gjør det mulig å hekte tå.

Støpt Stealth® Mi6 tåplaster

Lukking av krok og sløyfe Syntetisk overdel med minimal strekk

Tekstilfôr; Stealth® C4 gummisåle for uslåelig grep


Hvis du er interessert i Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Herresko produktnavnet fra merket Five ten har den høyeste produksjon skvaliten. Five ten designer eksklusive utendørs produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS idag!

Spesifikasjoner Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Farge
Brun

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

5/10 anasazi dere

-

Bra gummi!! Veldig pen! Kunne hatt mer gummi over fingrene. er små. Gateskonummeret er for de som ønsker å holde foten stram med tærne krøllet.

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Super anasazi

-

Rimelig pris for eksepsjonelle sko i ethvert klatringsterreng. Jeg har hatt dem tidligere, og jeg hadde det bra med dem. Siden overdelen er syntetisk, valgte jeg dem i samme antall (størrelse) som jeg vanligvis bruker med tennissko da de ikke løsner. Å kjøpe online på Trekkinn kom alt raskt. Veldig fornøyd. Takk skal du ha

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Flott

-

Anasazi VCS passer fotene mine perfekt. Føl deg trygg på å trå på platevegger og små kanter. God friksjon. I motsetning til Anasazi Pro, har VCS ikke gummiene på tærne, men det passer fotene mine bedre og ikke så stramme som Pro. Det er tredje gang jeg kjøpte VCS.

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Fem ti anasazi katteføtter

-

Veldig gode katteføtter, gyldig for både sportsklatring og multilang klatring for deres relative komfort. C4 gummisåle er en av de to eller tre beste på markedet

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up