up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Fjällräven

Fjällräven

Allt ( Fjällräven )

Om Fjällräven

Fjällräven ble grunnlagt i kjelleren til Nordins hus i 1960, der han skapte det som nå anses som de mest holdbare og lette sekkene og oppnådde et navn på markedet. Nå tilbyr merkevaren mer enn bare sekker for fjellspill, og er kjent over hele verden for å opprettholde høy kvalitet og holdbarhet. Betydningen av merkets navn er Den arktiske reve, som også er representert av logoen med revansikt på alle produktene sine.
For de som elsker å reise, har Fjällräven et utvalg av reisevesker og totevesker. Fjällräven reisevesken er designet for lange turer, med funksjoner som flere rom for organisert pakking og et komfortabelt bæresystem. Fjällräven totebag er et allsidig alternativ for å bære hverdagslige gjenstander, med slitesterkt materiale og et enkelt, men stilig design.

I tillegg presenterer denne høykvalitetsmerket sekker og en fantastisk samling Fjällräven klær. Det beste med klærne er at de er bærekraftige for miljøet på grunn av det 100% resirkulerbare materialet de er laget av, kjent som G-1000, HeavyDuty Eco-stoff, som er motstandsdyktig mot slitasje. Dette materialet består av bomull og polyester, som hjelper til med å gjøre det veldig holdbart, og selv vanntett. Utforsk den tidløse og funksjonelle kolleksjonen med Fjällräven-jakker, perfekt for fjellvandring og moro under eventyret uten å bekymre seg for været. Disse jakkene er den perfekte og uovervinnelige klesplagget for din utendørs opplevelse på grunn av deres lette, vanntette materiale og ultimate design. Fjällräven jakke for menn og kvinner har et bredt utvalg for å hjelpe deg med å velge den passende. Disse jakkene er uten tvil det beste valget for fotturer og andre utendørsaktiviteter.
Alt i alt er Fjällräven et merke som er kjent for sin forpliktelse til å produsere høykvalitets utendørsutstyr som er funksjonelle og holdbare. Deres sekker, jakker, reisevesker, totevesker og klær er alle designet med fokus på praktiske og komfortable egenskaper, noe som gjør dem til et populært valg blant utendørsentusiaster og eventyrere.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk