up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Haglöfs Sovepose Tarius +6ºC

Haglöfs Sovepose Tarius +6ºC

plus
Haglöfs

Haglöfs Sovepose Tarius +6ºC

Produktbeskrivelse Haglöfs Sovepose Tarius +6ºC

En allsidig sovepose med den komforten, varmen og hyggen du trenger for en god natts søvn og en rekke funksjoner som gjør at du bærer og bruker den litt bedre. Tarius-posene er mange forskjellige aktiviteter. Finnes i en rekke temperaturkarakterer, og sikrer at du kan finne den som passer ditt eget individuelle eventyr. Den er laget av vår egen avanserte, syntetiske Tri Fusion-fylling med høy ytelse, og gir utmerket isolerende ytelse til lav vekt
Funksjoner:
Mumaformet passform for å maksimere varmen og redusere vekten
Offsetkonstruksjon
Ergonomisk konstruksjon av fotboks
Ergonomisk hette med elastisk justering for en lun og behagelig passform
¾ glidelås i siden med anatomisk formet krumning for enkel rekkevidde og tilgang
Glidelås plassering på venstre side
Trekkrør inne i glidelås, og hindrer kald luft i å komme inn
To-veis YKK-glidelås
Anti-hånbånd for å forhindre glidebrytere av glidelås i å feste stoffet
Intern pute lomme
To hengesløkker
Fireveis kompresjonspose inkludert
Komfort temperatur + 10 ° C
Begrens temperatur + 6 ° C
Ekstrem temperatur 7 ° C
spesifikasjoner:
Vekt: APPROX 1,1 KG (205 CM) APPROX 1 KG (190 CM) (W / O STUFFBAG)
Skall: 50D polyester Ripstop
Fôr: 75D polyester
Isolasjon: Tri Fusion®
Omsorg:
Maskinvask ved 40 grader. Lukk glidelåser før du vasker maskinen. Bruk et såpebasert vaskemiddel eller en liten mengde mildt, flytende vaskemiddel. Ikke bruk tøymykner. Vi anbefaler tørketrommel, sammen med tennisballer, på svak varme eller henger eller legges i rundt en eller to dager. Produktet kan også renses. Diverse: Bruk soveposeark og et soveposedeksel for å beskytte produktet mot smuss. Før soveposen i kompresjonsposen i stedet for å rulle den. For å holde isolasjonsegenskapene til din syntetiske sovepose i best mulig stand, er det bedre å lufte produktet i stedet for å vaske det for ofte ettersom silikonbehandlingen av syntetiske fibre gradvis forsvinner med vask. Plasser soveposen i en stor oppbevaringspose for langtidsoppbevaring; ikke bruk kompresjonsposen.


Fullfør bestilling av Haglöfs Sovepose Tarius +6ºC med vår Soveposer utvalg og Soveposer artikler. Naviger gjennom andre utendørs kategorier på trekkinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på utendørs utstyr, og få alle dine Soveposer utstyr til den beste prisen, 100% garanti på trekkinn!

Spesifikasjoner Haglöfs Sovepose Tarius +6ºC

Behagelig temperaturgrense
Fra 5 til 15 ºC
Farge
Blå
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen
Isolasjon
Barberskum

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up