up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC

Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC

plus
Haglöfs

Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC

Produktbeskrivelse Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC

Denne soveposen gir deg mye komfort og en god natts søvn. Den er laget for trekking: fullpakket med en avansert blanding av dunklaser og syntetiske fibre, og skaper et isolasjonsmateriale som har motstandskraft, følelse og varme fra dun og vannmotstanden til en syntetisk isolasjon. Ergonomisk design og en rekke tekniske funksjoner gjør det til et verdig og rimelig valg.
Funksjoner:
Mumaformet passform for å maksimere varmen og redusere vekten
Kassekonstruksjon
Ergonomisk konstruksjon av fotboks
Ergonomisk hette med elastisk justering for en lun og behagelig passform
Utkast til krage med elastisk justering
¾ glidelås i siden med anatomisk formet krumning for enkel rekkevidde og tilgang
Glidelås plassering på venstre side
Trekkrør i glidelåsen: forhindrer at kald luft kommer inn
To-veis YKK-glidelås
Anti-hånbånd for å forhindre glidebrytere av glidelås i å feste stoffet
Intern pute lomme
Intern lomme med glidelås
To hengesløkker
Fireveis kompresjonspose inkludert
Oppbevaringspose inkludert
spesifikasjoner:
Vekt: APPROX 1,70 KG (205 CM) APPROX 1,58 KG (190 CM) APPROX 1,45 KG (175 CM) (W / O STUFFBAG)
Skall: 30D polyamid
Fôr: 50D polyester
Isolasjon: FX Down, 70% Down, 30% Thermal TECH Fiber, 80% Down / 20% Feather, 600 CUIN fillpower. Blandingen av dunklaser og syntetiske fibre skaper et fyll som har elastisitet, følelse og varme av dun med den ekstra vannmotstanden og vaskbarheten til en syntetisk isolasjon.
Inneholder ikke tekstildeler av animalsk opprinnelse
Omsorg:
Maskinvask ved 40 grader. Lukk glidelåser før du vasker maskinen. Det er å foretrekke å bruke vaskemiddel (såpebasert) eller en liten mengde - ca. 1/3 dose - av et mildt flytende vaskemiddel. Ikke bruk tøymykner. Kjør 3 til 5 ekstra skyllesykluser etter vask. For håndvask anbefaler vi å bruke et badekar og mange skyll. Det er foretrukket å spinntørke produktet før tørketrommel. Tørle tørr ved svak varme sammen med tennisballer til soveposen er helt tørr; Dette kan ta flere timer. Fjern eventuelle klumper av dun og fluff den opp for hånd under og / eller etter tørketrommel. La produktet lufttørke en eller to dager etter tørketrommel. Hvis profesjonelt tørrrenses, må du sørge for at "vannvask" brukes (løsemiddelbasert tørrrensing vil skade dunen) og at soveposen tørkes grundig etter vask. Diverse: Bruk soveposeark og et soveposedeksel for å beskytte produktet mot smuss. Før soveposen i kompresjonsposen i stedet for å rulle den.For å holde isolasjonsegenskapene til dunne soveposen i best mulig stand, er det bedre å lufte produktet i stedet for å vaske det for ofte ettersom de naturlige oljene i dunen (som bidrar til lufting og naturlig vannavvisende kapasitet) gradvis forsvinne med vask. Når soveposen ikke brukes og for langtidslagring, er det å foretrekke å oppbevare den i den store oppbevaringsposen eller ved å henge den - ikke i en kompresjonspose. Hvis dunen er komprimert i lang tid, vil den isolerende egenskapen bli svekket. Forsikre deg om at soveposen er grundig tørr før lagring for å unngå risikoen for mugg.


Ønsker du og kjøpe Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Soveposer hos nett utendørs butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste utendørs produkter, som er tilpasset dine behov på trekkinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Soveposer tilbud.

Spesifikasjoner Haglöfs Sovepose Ursus -9ºC

Behagelig temperaturgrense
Fra -5 til -10 °C
Farge
Rød
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen
Isolasjon
Isolert ned

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up