up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Hannah Matte Air 5

Hannah Matte Air 5

Hannah Matte Air 5

Hannah Matte Air 5

Hannah Matte Air 5

plus
Hannah

Hannah Matte Air 5

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Hannah Matte Air 5

Air 5.0 oppblåsbare liggeunderlag er egnet for friluftsentusiaster som leter etter komfort og kvalitetsisolasjon hele året. Den er konstruert med separate kamre som gir maksimal komfort. Kombinasjonen av termisk isolasjon, lav vekt på kun 540 g og sammenleggbarhet til en pakke på 10 x 26 cm setter denne puten i den ultralette kategorien. Med en høyde på 5 cm og en lengde på 185 cm er den veldig komfortabel. Et reparasjonssett og en tingsekk følger med.


Funksjoner:

190T polyester TPU-belegg
Bølge forvirrer


Spesifikasjoner:

Mål ytre: 185 x 55 x 5 cm
Vekt: 540 g
Hvis det du trenger er Hannah Matte Air 5 er det akkurat her og til den beste prisen. trekkinn har denne og andre utendørs produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Madrasser støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Hannah Matte Air 5

Farge
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up