up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Hannah Matte Leisure 3

Hannah Matte Leisure 3

plus
Hannah

Hannah Matte Leisure 3

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Hannah Matte Leisure 3

Liggeunderlag Fritid klassifiserer vi i Lite-kategorien og som er kjennetegnet ved et optimalt forhold mellom varmeisolasjon, vekt og sammenleggbarhet. Det ideelle forholdet mellom disse egenskapene er sikret av en struktur med vertikale hulromsdesign som er jevnt fordelt i PU-skummet. Modellen anbefales for bruk i tre sesonger. Heighof liggeunderlag er 3,8 cm. Den leveres inkludert reparasjonssett og en pose for å pakke liggeunderlaget inn i.


Funksjoner:

Konstruksjon vertikal hul


Spesifikasjoner:

Vekt: 830 g
Størrelse: 16 x 26 cm ,183 x 51 x 3,8 cm
Yttermateriale 30D fleksibelt polyester, Material inferiore 75D polyester
Yttermateriale 30D fleksibel polyester
Materiale dårligere 75D polyesterVelkommen til vår Hannah Matte Leisure 3 spesiell avtale. Hos trekkinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt utendørs utstyr, men også ekspertinformasjon om utendørs produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Madrasser head-to-head.

Spesifikasjoner Hannah Matte Leisure 3

Farge
Grønn

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up