up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Hannah Matte Rest 2

plus
Hannah

Hannah Matte Rest 2

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Hannah Matte Rest 2

Selvoppblåsende liggeunderlag Rest er egnet for utendørsspesialister, som søker komfort og kvalitetsisolasjon hele året. En struktur med horisontale hulrom sikrer luftsirkulasjon gjennom kjernen av liggeunderlaget og sikrer dermed tilstrekkelig termisk komfort på overflaten. Modell REST 2,5 fra kategorien av liggeunderlag Adventure, gir utmerkede isolerende egenskaper samtidig som den opprettholder en lav vekt. Tykkelsen på liggeunderlaget er 2,5 cm. Den leveres inkludert reparasjonssett og sekk for å brette liggeunderlaget inn i.


Spesifikasjoner:

Mål ytre: 183 x 51 x 2,5 cm
Vekt: 780 g
210T polyester TPU

Med Hannah Matte Rest 2, det garanterer det beste utendørs utstyr. I tillegg til trekkinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din utendørs butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Hannah. Vårt team av utendørs eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Soveposer tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Hannah Matte Rest 2

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up