up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Typer jakker for utendørs

Hardshell jakke

En Hardshell jakke er en vanntett jakke med hette. Sjelden isolert, de er skapt for å gi lett, varig og vanntett luftig ly i regn eller snø. Hardshell jakken har stoff som ikke er veldig elastisk, men som er langvarig. Disse jakkene er tilgjengelige på Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas .

Fleece jakke

En fleecejakke er vanligvis ment å fungere som et lett og luftet mellomlag for utendørs satsinger i en rekke værsituasjoner. En fleecejakke er varm og furry og gir enestående varme. Det er perfekt for et bredt spekter av årstider og øvelser.

Isolert jakke

En isolert jakke er en jakke som er pakket med et isolerende materiale og har tre typer: dunisolasjon, syntetisk isolasjon eller en blanding av de to. Den isolerte jakken er utmerket for kjølige temperaturer, ettersom de tillater en kroppsoppvarmingsisolering som holder kroppsvarmen inne i jakken.

Pustende jakke

En pustende jakke kan raskt føre fuktighet fra kroppen gjennom jakken. En pustende jakke er like viktig som alle andre utendørsutstyr. Fuktighetsdampen som produseres av kroppen din under aktivitet er i stand til å forlate raskt på grunn av din pustende jakke.

Vanntett jakke

En vanntett jakke gir det kraftigste nivået av ly mot regn og snø. Den vanntette jakken passer for alle klimasituasjoner, inkludert regn. Vanntette jakker består av et ytre vanntett stoffdeksel, et indre vanntett og pustende lag, og en ekstra limt skjermende polstring.

Vindtett jakke

En vindtett jakke er et klesplagg som ikke slipper vinden igjennom. De er veldig nyttige for å holde kroppen varm. Den vindtette jakken er dannet ved å veve stoffet veldig tett, slik at hullene mellom fibrene er for lite til at luft kan bevege seg inn i fart.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk