up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Herreklær utendørs

Herreklær utendørs

Finn et bredt utvalg av Herreklær-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Herreklær

Merkevarer av Herreklær

Velg de beste herreklærne for utendørs

Grunnlag

Et bunnlag er laget nærmest huden din og skal fungere som en fast "andre hud" i løpet av dagen. Underlag presenterer et lag med varme for å holde deg varm og komfortabel. Du kan kjøpe bunnlaget fra Arcteryx , Salewa , Haglöfs , CMP , Black Diamond .

Jakke

En jakke er et plagg for den øverste kroppen, og når normalt under hoftene. En flor Jakken har vanligvis lengre ermer og lukkes i den fremre eller litt på siden. En fleecejakke er vanligvis mer flyktig, strammere og veldig isolerende. Arcteryx, Salomon , Salewa, Columbia , Adidas er merkene som er kjent for jakker.

Gensere

En genser er et klesplagg, vanligvis med lange ermer, laget av strikket eller ullmateriale. Den dekker den øvre delen av kroppen. Den ermeløse genseren kalles ofte en genservest. Gensere er også en type genser som brukes som behagelig atletisk slitasje. Gensere brukes også til å holde seg varme i kjølig vær. Genservesten er tilgjengelig i Salomon, Columbia, Haglöfs, The North Face , CMP.

Bukser

Bukser er en klesartikkel som bæres fra livet til ankelbenet. Det er også et symbol på stil og mote. Tights er også en type bukse, men den har en tett passform. De beste merkene som tilbyr bukser er Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.

T skjorter

En T skjorte er en tøyskjorte med tittelen etter T formen på kroppen og ermene. Vanligvis har den små ermer og en avrundet utringning. Disse skjortene er vanligvis laget av elastisk, luftig og beskjeden stoff. Disse skjortene er enkle å vaske. Polo skjorter er også en type t skjorter. Polo skjortene er en slags skjorte med krage. De beste t skjortemerkene er Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.

Mer om herreklær utendørs

Tilbehør til menn inkluderer undertøy og sokker.
Arm og leggvarmere er vanligvis laget av en slags isolerende ting som holder arm og ben varm.
• En ansiktsmaske er laget av generelle tekstiler, vanligvis bomull, slitt over munnen og nesen.
Hansker brukes til å holde hendene varme om vinteren.
Hodeplagg inkluderer luer og hatter.
• En halskjegg er et klesplagg som bæres rundt halsen for å være varm.
Ponchoer er ytterplagg laget for å holde kroppen varm.
Drakter hindrer vann i å komme inn, og våtdrakter tillater vann å komme inn i drakten.
Herre tilbehør, armer og benvarmer, ansiktsmasker, hansker, hodeplagg, nakkebukse, ponchoer, sokker, drakter og våtdrakter er tilgjengelig på Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk