up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Herresko

Støvler - Farge: Svart

()
load

Hvordan velge fjellstøvler

Fjellstøvler laget av høykvalitets skinn gir utmerket slitestyrke, vannbestandighet og holdbarhet. De er ideelle for tung belastning og ulendt terreng. Det er et bredt spekter av valg fra ultralette løpesko til klatresko, tur eller turstøvler og fjellstøvler. Det avhenger av turmålet ditt og hvilken type sko som vil dekke dine behov utendørs.

Fjellstøvler for menn

• Du har en overflod av valg fra lette joggesko til termostøvler for fjellklatring . Velg den som passer dine trekkingbehov.
• Få en grunnleggende forståelse av skodelene som overdel, nedre, mellomsåle, yttersåle og andre komponenter før du tar en endelig avgjørelse.
• Uansett hvor du skal, sørg for at skoen du tar på passer perfekt til din størrelse.

Typer fjellstøvler

Fjellsko
Pustende sko for fotturer og fotturer er lette, lave modeller med fleksible mellomsåler og er ideelle for dagsturer.
Det er også sko som er designet med mellomstore til høye kuttmodeller og krever liten pause. De er fleksible og vanntette støvler og ideelle for korte fotturer. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia og Haglöfs designer og tilbyr et utmerket utvalg av støvler for menn.

Turstøvler
For flere dagers trekkingturer er backpacking støvler det beste valget. De er designet for tyngre belastninger og kommer vanligvis i høysnittsmodeller som beskytter anklene mot gnidning. Disse turstøvlene er stivere, støttende og slitesterke.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk