up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Herresko utendørs

Herresko utendørs

Finn et bredt utvalg av Herresko-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Leter du etter løpesko?

Utvalgte produkter av Herresko

Merkevarer av Herresko

Hvordan velge fjellsko for menn

Herre tursko

Low top modeller med fleksible mellomsåler er ideelle for fotturer. Disse turskoene gir komfort og letthet når du går i ujevnt terreng. Turskoene er ultralette og behagelige å ha på seg. For flerdagers fotturer bør du også velge høykuttede støvler med stivere mellomsåle som gir utmerket ankelstøtte. De er slitesterke, lettere og funksjonelle også for fjellturer. Salomon, Arcteryx, Salewa, Columbia og Haglöfs tilbyr de beste turskoene.

Klatresko

Fjellklatring krever fottøy av høy kvalitet som samhandler mellom deg og steinene. Når du velger en klatresko for menn , må du vurdere noen få faktorer, for eksempel hvilken type klatring du er ment å gjøre. Hva ville du valgt for en nøytral, moderat eller aggressiv klatresko? Hvilke funksjoner liker du å ha i sko som fôr, stropper, lisser? Hvordan få riktig passform? Enkelt sagt skal en sko sitte perfekt, gi komfort, bedre grep og høy ytelse. Du kan kjøpe klatresko hos La Sportiva, Black Diamond, Millet og Scarpa.

Flip flops

Hvis du er lei av å bruke løpesko og fjellstøvler, er her et flott alternativ til å gå i sandaler. Hvorfor er det flott å gå i sandaler om sommeren? Vel, for å lindre sokke og skoslitasje, blemmer, fuktighet og friksjon hele dagen, er gåsandaler spesielt designet for å la føttene dine puste og holde seg tørre. Noen av de kjente merkene som tilbyr et bredt utvalg av sandaler er Salomon, Columbia, Adidas, La Sportiva og Merrell.

Herre fjellsko

Herre fottursko er designet for å overleve alle løpesko. På grunn av strukturen og ekstra beskyttelsesegenskaper er gåsko litt tyngre enn joggesko. De er stivere, høy ytelse og holdbare. Hvis du ønsker å gå tur om vinteren, bør du vurdere å kjøpe vanntette tursko som fungerer best i regn og snøtider. Få det beste utvalget av gåsko fra Salomon, Salewa, Arcteryx, Columbia og Haglöfs.

Du kan også ta med deg utendørssko når du drar ut på en hvilken som helst fottur eller fottur. Disse tøflene er slitesterke; De gir maksimal beskyttelse og en støttende innersåle, og en gripende såle som gjør dem ideelle for fotturer på steinete stier og terrengstier. Montane og Nordisk er kjente merker som designer og produserer sko av høy kvalitet for utendørseventyr.

Herre utendørs skotilbehør

Tursko av god kvalitet skal gi støtte, stabilitet, letthet, demping, funksjonalitet, pusteevne, holdbarhet, stivhet og komfort. Fremfor alt må de sitte tett for å gi deg en smertefri utendørsopplevelse. Salomon, Columbia, Haglöfs, La Sportiva og Aku tilbyr de beste utendørsskoene og tilbehøret som innleggssåler, lisser, beskyttelse, leggvarmere og kremer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk