up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

plus
Intex

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex oppblåsbar madrass med Fibre Tech-teknologi. Fra Comfort Plush-linjen er målene: 152x203 og med en høyde på 56 cm Fiber Tech: teknologi av tusenvis av svært motstandsdyktige polyesterfibre som ikke strekker seg med tid eller bruk, gir langvarig stabilitet Grå madrass og med en flockfinish. gir en myk, elegant og fløyelsaktig tekstur Den oppblåsbare madrassen er dobbel og er designet for bruk av to personer Enkeltkantstruktur for større fasthet og horisontal konstruksjon for større hvile Oppblåsingstiden er 4,5 minutter ved elektrisk pumpe 220/240 V integrert system 2 1 for rask oppblåsing og tømming Intex oppblåsbar seng tåler en maksimal vekt på 273 kg og dens doble høyde gir enkel tilgang og større likhet med tradisjonelle madrasser Vanntett og punkteringsbestandig oppblåsbar madrass Lett å tømme ut luften og kompakt brett for å oppbevares i bæreveske (inkludert). Madrassvekt: 10 kg

Dukker det opp uventede gjester? Kommer en venn av barna dine for å tilbringe helgen? Må du trøste en bror eller søster som har slått opp med partneren og trenger fosterhjem i noen dager? Uansett grunnen til at du trenger en ekstra seng, er Fibre Tech luftseng akkurat det du trenger.

Hvorfor kaste bort plass med et gjesterom når du kan bruke det til andre ting? Med denne oppblåsbare madrassen kan du ha en ekstra seng om gangen og, når du ikke trenger den, oppbevare den slik at den nesten ikke tar plass. Mer praktisk, umulig!

Den er laget av flokket materiale med et veldig mykt og behagelig preg, men også veldig motstandsdyktig. Innvendig gir Fibre Tech-teknologi stor komfort og maksimal stabilitet for en hel natts søvn. Denne oppblåsbare madrassen måler 152 x 203 x 56 centimeter, og er perfekt å bruke av to personer med all komfort. Hvis du trenger andre tiltak, ikke nøl med å se vår nettkatalog!

For å montere den trenger du bare å plassere den på bakken, koble til den elektriske pumpen og begynne å blåse den opp. Det er enkelt, komfortabelt og raskt. På bare noen få minutter har du denne ekstra sengen klar, uten anstrengelse! Hva mer kan du be om fra en oppblåsbar seng? Ikke tenk deg om to ganger og få en ekstra seng for uforutsette hendelser. Dermed slipper du å ta opp unødvendig plass med rom for gjester.

Mål 152cm x 203cm
Personer kapasitet 2 personer


Intex Dura-Beam Plus Comfortplusher perfekt for å fullføre ditt utendørs utstyr. I vår nettbutikk trekkinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på trekkinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett utendørs butikk kan du finne andre utendørs produkter som supplerer Intex Dura-Beam Plus Comfortplush.

Spesifikasjoner Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Farge
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Alt perfekt

-

Produktet oppfyller spesifikasjonene og kom for å erstatte en som vi hadde i 15 år og hadde blitt punktert, den fungerer som den skal og servicen er veldig bra, den er komfortabel og mister ikke trykket.

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Myk

-

Fin og myk, behagelig

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Oppblåsbare

-

.......

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Dette produktet er brettet

-

Fem rangering

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up