up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

plus
Intex

Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Intex oppblåsbar madrass med Fibre Tech-teknologi. Fra Deluxe Pillow Rest-linjen er målene: 99x191x42 cm Fiber Tech: teknologi av tusenvis av svært motstandsdyktige polyesterfibre som ikke strekker seg over tid eller bruk, og gir varig stabilitet Marineblå madrass og grå overflate ferdig i flocking gir en myk, elegant og fløyelsmyk tekstur Den oppblåsbare madrassen er individuell, designet for bruk av én person og ferdig i form av en pute for større komfort Enkelkantstruktur for større fasthet, den oppblåsbare madrassen er motstandsdyktig mot vann og punkteringer. Oppblåsningstiden er 2 minutter v.h.a. 220/240 V elektrisk pumpe integrert i system 2 1 for rask oppblåsing og tømming Den oppblåsbare sengen Intex tåler en maksimal vekt på 136 kg og dens doble høyde gir enkel tilgang og større likhet med de tradisjonelle madrassene Lett å tømme og kompakt sammenlegg som skal lagres i en bæreveske (inkludert). Madrassvekt: 5,4 kg

Å ha en ekstra seng er noe som alltid er flott hvis vi ønsker å ta imot gjester, selv om det ikke alltid er lett på grunn av plassmangel. Men det kan bli enda bedre... Hva om denne sengen også enkelt kan oppbevares i et skap eller tas med på tur om nødvendig? Vel, med Intex Deluxe Pillow Rest individuelle oppblåsbare madrass fra Dura Beam Standard-serien samler du alle de nødvendige kvalitetene i ett.
Takket være målene, 99x191x42 cm, ser denne oppblåsbare båten mer ut som en seng enn en madrass. I tillegg, med sin doble høyde, ligner denne oppblåsbare sengen på en tradisjonell seng og letter både tilgang og utgang. Den er beregnet for individuell bruk og tåler en maksimal vekt på 136 kg.
Med et sofistikert design har den oppblåsbare sengen en sofistikert linje med bunnen og sidene i marineblått og overflaten i grått med fløyelsmyk flocking for å gjøre den enda mer komfortabel. Materialet som brukes er punkterings- og vannbestandig. Og vi kan ikke glemme at madrassen har en puteformet overdel, på denne måten er resten av brukerne enda bedre.
Interiøret i Intex luftmadrass har Fibre Tech-teknologi, som gir den tusenvis av svært motstandsdyktige polyesterfibre. Disse fibrene verken strekker seg eller deformeres etter bruk over tid. I tillegg har madrassen, takket være Fibre Tech-teknologi, enda mer stabilitet og holdbarhet.
En annen av de mest verdsatte fordelene med denne madrassen er at den har en innebygd elektrisk luftpumpe med mulighet for å blåse opp og tømme luften. Pumpen har en effekt på 220 / 240V og takket være den vil madrassen din være klar på omtrent to minutter. En ekstra seng på mindre enn 5 minutter!
Madrassen foldes enkelt og kompakt for å hjelpe deg med å oppbevare den uten å ta mye plass eller slik at du kan transportere den hvor du vil. Og det er ikke alt, den inkluderer også en stoffpose med håndtak designet for å oppbevare madrassen. Vekten på madrassen er 5,4 kg.

Mål 99cm x 191cm
Kapasitet personer 1 Person


Ønsker og kjøpe Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow? Ingen videre søking er nødvendig! trekkinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Oppblåsbare madrasser modeller. Oppdag våre nye Camping kampanjer på trekkinn. Laget av Intex, kommer dette Oppblåsbare madrasser produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Intex Madrass Dura-Beam Standard Deluxe Pillow

Ineeed 2 stk

-

Jeg trenger 2 stk kontanter på delevery thx

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up