up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jetboil Stormkjøkken MicroMo

Jetboil Stormkjøkken MicroMo

Jetboil Stormkjøkken MicroMo

plus
Jetboil

Jetboil Stormkjøkken MicroMo

Produktbeskrivelse Jetboil Stormkjøkken MicroMo

Jetboils letteste kokesystem, MicroMo, stuver lett i pakken uten at det går ut over ytelsen eller allsidigheten. Drevet av FluxRing-teknologi når MicroMo en bølgende koke på litt over to minutter med halvparten av drivstofforbruket til tradisjonelle systemer. Jetboils egenutviklede reguleringsteknologi tilbyr trinnvise varmejusteringer fra lett småkoke til full oppkok, perfekt for å steke greener, småkoke sauser og mer. Den lette 0,8 liters FluxRing kokekoppen med isolerende koselig lar deg koke vann og holde det varmt uten å sette en egen gryte. Begynn å varme med en gang med den praktiske, pålitelige tennknappen - regulert for jevn ytelse ned til 6 grader. Inkluderer drivstoffdosestabilisator; bunnkoppen fungerer som en målebeger og en skål; enkel å pakke og bære på bare 12 gram.
Funksjoner:
Oppnår en bølgende koke på litt over to minutter med halvparten av drivstofforbruket til tradisjonelle systemer
Jetboils egenutviklede reguleringsteknologi tilbyr trinnvise varmejusteringer fra lett småkoke til full oppkok, perfekt for å steke greener, småkoke sauser og mer
0,8 liter FluxRing kokekopp med isolerende koselig lar deg koke vann og holde det varmt uten å sette en egen gryte
Praktisk og pålitelig tennknapp for tenning muliggjør jevn ytelse ned til 6 grader C
Inkluderer drivstoffdosestabilisator; bunnkoppen fungerer som en målebeger og en skål; enkel å pakke og bære på bare 12 gram
Kompatibel med tilbehør inkluderer kaffepresse, hengesett, redskaper, skillet og kokekanne med FluxRing
Drivstoffdåser stabilisator inkludert
Potstøtte inkludert
Jetpower Fuel selges separat
spesifikasjoner:
Vekt: 340 g
Effekt: 6000 BTU / h / 1,75 kW
Volum: .8 liter
Matlagingstype: Presisjonskokk
Drivstoffregulator: Ja


Elsker du utendørs? Få din Jetboil Stormkjøkken MicroMo og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Jetboil gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Camping for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive utendørs modellene mulig har de fleste av våre Camping komfyrer artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Jetboil Stormkjøkken MicroMo

Farge
Svart
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Jetboil Stormkjøkken MicroMo

Jetboil mikrometer

-

Utendørs produkt av høy kvalitet. Flott brenner med rask koketid. Varen kom til angitt dato. Vil anbefale dette nettstedet.

Jetboil Stormkjøkken MicroMo

Micromo ekte hurtigmatlaging

-

Jetboil er en av mine beste venner under friluftsaktivitetene mine. Jeg kan erstatte eller tilpasse mange av materialene mine til den type aktivitet eller værpåvirkninger som vi kan oppleve. Etter min mening har brenneren blitt bedre igjen. Det var allerede utmerket og tilfredsstillende. Men ved å bruke Jetboil MicroMo la jeg merke til at den er enda kraftigere og bringer vannet til koking raskere.

Jetboil Stormkjøkken MicroMo

Anmeldelse

-

Jeg har hele produktet og er fornøyd

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up