up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Klatreutstyr

Sikring - Alder: Voksen

()
load

Hvordan velge de beste klatreselene for deg

Hvis du er nybegynner innen klatresport, er ditt første skritt å forstå anatomi av klatreseler før du bestemmer hvilken du skal velge. En sele har følgende deler; Midje belte, spenner, ben sløyfer, gir sløyfer, haul loop, Belay loop, tie in points og stige/elastiske stropper.

Typer seler


Selene er designet for bestemte klatrestiler. Følgende er de få vanlige og mest populære seletypene, ta en titt;

1. Sport/ Gym seler
De er ultralette og egnet for innendørs treningssentre og utendørs sport.

2. Tradisjonelle seler
Trad klatring krever mer klatreutstyr enn sportsklatring. Trad seler er dermed lette og komfortable. De har ekstra tykk og slitesterk polstring.

3. Is og blandede seler
De er designet for å takle de tøffe vinterforholdene.

4. Alpin / fjellklatreseler
Fjellklatreseler er lette, lette å ta av og justerbare benslynger.

Som andre klatreutstyr er seler designet og konstruert for sikkerhetsformål. En sele må følge strenge kvalitetsstandarder for å sikre klatrernes sikkerhet. Klatresikkerhetsseler er kategorisert og identifisert etter bruk og form. Petzl , Salewa , Black Diamond og Grivel designer og produserer et bredt utvalg av kvinners klatreseler, klatreseler for menn og klatreseler for barn. Derfor, i henhold til din klatrestil og behov, velg selene for å nyte en trygg klatreopplevelse!

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk