up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kong Aluminium-Remskiverull Med Anodiserte Kulelager Extra

Kong Aluminium-Remskiverull Med Anodiserte Kulelager Extra

Kong Aluminium-Remskiverull Med Anodiserte Kulelager Extra

plus
Kong

Kong Aluminium-Remskiverull Med Anodiserte Kulelager Extra

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kong Aluminium-Remskiverull Med Anodiserte Kulelager Extra

Aluminiumsremskive med enkelthjul, mobile sideplater og høyeffektivt (96%) kulelager. Utstyrt med to festepunkter for bruk i komplekse løftesystemer. For tau opp til 13 mm diameter.


Spesifikasjoner:

- Kroppsmateriale: Alu-legering
- Hjulmateriale: Alu-legering
- Effektivitet (%): 96
- Last (kN): 245
- Kulelager: 30
- Bush: Ja
- Maks taudiameter (mm): 110,5
-Hvis du er ute etter Kong Aluminium-Remskiverull Med Anodiserte Kulelager Extra er du heldig. I vår utendørs butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst trekkinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Klatreutstyr produkter. trekkinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Trinser for ulike typer aktiviteter. Vår Trinser er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Kong Aluminium-Remskiverull Med Anodiserte Kulelager Extra

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up