up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kong Aluminiumstativ Uten Capstans

Kong Aluminiumstativ Uten Capstans

plus
Kong

Kong Aluminiumstativ Uten Capstans

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kong Aluminiumstativ Uten Capstans

Cevedale Base er et forankringspunkt sertifisert CE EN 795/B som gjør det mulig å gå trygt ned i kummer og andre trange rom hvor det ikke er andre muligheter for forankring. Cevedale Base er laget med rør av aluminiumslegering, satt sammen med rustfrie stålskruer. Lett og kompakt, den kan bæres på ryggen. Sammen med beslagene veier den ca. 14 kg; under transport, lukket i den sterke PVC-posen, størrelsen er 130x45x30 cm. De teleskopiske bena (3 posisjoner for en total høyde fra 160 til 200 cm) er utstyrt med antisklistøtter som tillater en bred åpning og en perfekt stående på ujevnt og skrånende underlag.


Spesifikasjoner:

- Materiale: Alu-legering
- Vekt: 14 kgHvis du er interessert i Kong Aluminiumstativ Uten Capstans, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Klatreutstyr produktnavnet fra merket Kong har den høyeste produksjon skvaliten. Kong designer eksklusive utendørs produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Kong Aluminiumstativ Uten Capstans idag!

Spesifikasjoner Kong Aluminiumstativ Uten Capstans

Farge
Flerfarge

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up