up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

plus
Kong

Kong Zip Evo

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kong Zip Evo

Utvikling av den første remskiven med integrert kontakt som eliminerer eventuelle muligheter for feil. Forbedret ergonomi på håndtaket og brukervennlighet takket være den nye hendelen som kan åpnes med en hånd. Den spesielle utformingen sikrer riktig posisjonering på tauet i enhver situasjon. Utstyrt med kulelager for perfekt glatt rulling. Det virker på begge tau og metallkabler opp til 13 mm i diameter.

Er du ute etter Kong Zip Evo? Hos trekkinn finner du alle typer Trinser produkter fra de beste merkene. For eksempel fra Kong, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår utendørs butikk.

Spesifikasjoner Kong Zip Evo

Farge
Oransje

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kong Zip Evo

Kong zip evo

-

Enkel å bruke og med en fin glatt løp på 6 mm rustfri ledning. Produktet er designet for høyrehåndsbruk, men siden utgivelsen er stor og tilgjengelig, har venstrehåndsbrukere ofte lett for å betjene spaken med feil (høyre) hånd.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up