up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Look
360

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

plus
La sportiva

La Sportiva Klatresko Tarantula

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Klatresko Tarantula

La Sportiva Tarantula er en første klatresko som er designet for daglig bruk innendørs. En klatreres beste venn Tarantula er typisk en tøffel med en vri som er lett og behagelig å ha på seg. Denne allsidige skoen er konstruert for å tilby teknisk funksjonalitet og holdbarhet i det uforutsigbare fjellmiljøet så vel som i treningsstudioet ditt.

Takket være overdelen i semsket skinn som er et pustende stoff og gir maksimal holdbarhet og pusteevne. Frixion RS på sålen gjør det også mulig for skoen å trenge ned i bakken og skaper god friksjon og grep mot de våte steinene mens du løper eller klatrer i fjell. La Sportiva Tarantula er en ideell sko for hælkroking, klatreekspedisjoner som justerbart lukkesystem som gir sikker og stabil posisjonering .

Det er en ultimat sportssko designet spesielt for alle eventyrsportsjunkies . La Sportiva Tarantula er svaret hvis du er ute etter fotturer eller fjellklatresko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Tarantulaen, med fokus på komfort, er enkel å bruke og lett å ta av og på på et blunk. Den ufôrede læroverdelen gir utmerket fuktighetskontroll og strekker seg nok til å gjøre dem til en fryd å ta på dag etter dag. Forfotformen er avrundet og har et høyere volum for klatrer som ikke ønsker å mangle føttene. Likevel er den lette asymmetrien aggressiv nok til å prestere på brattere ruter og vanskeligere trekk. Det svært justerbare tapesystemet tilpasser seg ulike fottyper og former.


Funksjoner:

Komfortabel, ufôret overdel i skinn gir komfort hele dagen
Langvarig klebrig FriXion®-gummi fester seg til plast og rock likt
Svært justerbart lukkesystem tilpasser seg ulike fottyper og former
Asymmetrisk form hjelper begynnende klatrere med å presse karakterene i et raskere tempo
LaspoFlex mellomsåle er et superlett, ultratynt syntetisk fiberlaminat designet for maksimal vridningsstivhet.


Spesifikasjoner:

Vekt: 8,4 oz (240 g)
Overdel: Lær / Dobbel krok og løkke-lukkesystem / 2 trekkklapper på hælen / 2 mm FriXion® RS Toe Rand Rubber
Fôr: Uforet
Mellomsåle: 1,8 mm LaspoFlex
Såle: 5 mm FriXion® RS
Konstruksjon: Skli varteKjøp din La sportiva Klatresko Tarantula til den laveste prisen! I vår nettbutikk for utendørs, trekkinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herresko til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt La sportiva Klatresko Tarantula. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår utendørs katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner La sportiva Klatresko Tarantula

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up