up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Led lenser Oppladbar Hovedlykt Neo5R

Led lenser Oppladbar Hovedlykt Neo5R

plus
Led lenser

Led Lenser Oppladbar Hovedlykt Neo5R

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Led lenser Oppladbar Hovedlykt Neo5R

NEO5R er den perfekte hodelykten for urbane nattløpere takket være dens kraftige lyseffekt og tilpassede, spesialutviklede lysmønster. Vektfordelingen sikrer perfekt bærekomfort, selv over lang tid. Funksjoner som reflekterende pannebånd og rødt blinkende baklys sørger for sikkerhet i mørket. Det integrerte batteriet lades ved magnetisk kontakt. For ikke å blinde noen, tilbyr den medfølgende brystremmen et annet festealternativ.


Funksjoner:

Veldig lyst, perfekt avstemt lysmønster for løping og andre utendørsaktiviteter; lyser opp nær- og fjernområdet nøyaktig
Minimalistisk, ergonomisk design med kabeltunnel for perfekt passform og bærekomfort under hektiske aktiviteter
Vippbart lampehode for individuell justering av lyskjeglen
360° synlighet takket være rødt blinkende baklys og reflekterende pannebånd
Rask og enkel lading av det kraftige batteriet via Magnetic Charge System med status LED
Sikkerhetskopieringsmodus
Baklys
Transportlås


Spesifikasjoner:

Type2: Polymer: 3,7V
Ladetid: 240 min
Pannebåndmateriale: Elastisk stoff
Koffertmateriale: PC
Tetthet: IP54

Emballasje:
Høyde: 85 mm
Bredde: 145 mm
Lengde: 85 mm
Vekt: 0,275 kgMed Led lenser Oppladbar Hovedlykt Neo5R, det garanterer det beste utendørs utstyr. I tillegg til trekkinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din utendørs butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Led lenser. Vårt team av utendørs eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Lys tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Led lenser Oppladbar Hovedlykt Neo5R

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up