up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Lowa Skinnfôrede Mid-turstøvler Renegade

plus
Lowa

Lowa Skinnfôrede Mid-turstøvler Renegade

Produktbeskrivelse Lowa Skinnfôrede Mid-turstøvler Renegade

Ideelt for helga eventyrere. Treff stiene, kryp over bergarter, hopp på terrengsyklen, eller ta av til et langt destinasjon. Utrolig komfort, rett ut av esken. Ingen pause i perioden kreves. Velg lærfôret (vs. vanntett GORE TEX-fôr) hvis du har en tendens til å vandre i tørre klima.

Egenskaper:

HØYRE: Nubuk skinn.

LINING: Hanskeskinnfôr.

FOOTBED: Klimakontrollfot, med komfortperforeringer, forbedrer pustevnen, skaper en blisterfri verden for dine tootier.

MIDSOLE: PU Monowrap Frame, en LOWA patentert konstruksjonsteknikk som gjør at vi kan redusere total oppstartsvikt samtidig som vi beholder viktig sidestabilitet.

UTENFOR: Vibram Evo.

STABILISERING: Full lengde nylon.

spesifikasjoner:

Vekt per par: 2,40 lbs


Lowa Skinnfôrede Mid-turstøvler Renegadeer perfekt for å fullføre ditt utendørs utstyr. I vår nettbutikk trekkinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på trekkinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett utendørs butikk kan du finne andre utendørs produkter som supplerer Lowa Skinnfôrede Mid-turstøvler Renegade.

Spesifikasjoner Lowa Skinnfôrede Mid-turstøvler Renegade

Teknologier
Ja, med gore-tex
Farge
Brun
Høyde støvler
Medium
Funksjoner
Vanntett
Anbefalt Bruk
Vandring
Anbefalt Bruk
Hunting

Tecnologias Lowa Skinnfôrede Mid-turstøvler Renegade

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Lowa Skinnfôrede Mid-turstøvler Renegade

Super.

-

Superkomfortable og ultrabestandige støvler. Uten tvil et godt gjort kjøp.

Lowa Skinnfôrede Mid-turstøvler Renegade

Super behagelig

-

Jeg har brukt merket en stund nå som arbeidsstøvler hvor jeg tilbringer lange timer på føttene. Nå kjøpte jeg den til daglig/fritidsbruk. Denne modellen med skinninteriør er superkomfortabel. Foten glir lett når den settes på, og når den er justert innvendig, glir den ikke. Veldig stabil.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up