up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Mammut Sele Junior Ophir

Mammut Sele Junior Ophir

plus
Mammut

Mammut Sele Junior Ophir

Produktbeskrivelse Mammut Sele Junior Ophir

The Ophir Kids-sele - for morgendagens klatreproff! Utstyrt med fire Slide Bloc-spenner, kan du justere Ophir Kids til alle størrelser innen noen sekunder. Endene på selebeltet er utstyrt med syntetiske forsterkninger for å hindre at spenne løsner seg, noe som øker sikkerheten. Med en dristig utseende og nylig forbedrede komponenter, inkludert spenner,

indikator belay ring og forbedret dråpe sete løsning minimere vridning av ben looper, den nye Ophir Kids er nå enda sportier og garanterer ren klatring moro i gym eller ute på klippene for de unge klatrere.

Egenskaper:

Spesiell todelt båndkonstruksjon sikrer maksimal komfort

Patentert slitebeskyttelse takket være syntetisk materiale på slips i sløyfer

2 girløkker

Designet for barn

Full sikkerhet og enkel justering takket være 4 Slide Bloc-spenner

Funksjonell dråpe setespenne

spesifikasjoner:

Vekt: 300 g


Ønsker du mer utendørs produkter fra merket Mammut? Hos trekkinn, din nett utendørs butikk har du til din disposisjon et stort antall utendørs produkter relatert til Mammut Sele Junior Ophir. Akurat nå er Mammut Sele Junior Ophir på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av utendørs utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Mammut Sele Junior Ophir

Farge
Grå
Rød
Skjønn
Unisex
Alder
Junior

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Mammut Sele Junior Ophir

Veldig bra produkt

-

Veldig god komfortabel sele og datteren min tar den på veldig lett og hun synes den er veldig vakker. Bare for en tynn 10 år gammel jente som sannsynligvis bare vil beholde den i ett år.

Mammut Sele Junior Ophir

Produkter ok emballasje så som så

-

Perfekte produkter. Veldig nyttig for barn, vær oppmerksom på Ocùn (konkurrerende) skostørrelse ... ta dem minst 2 størrelser større, de kler seg små og barn trenger ikke å få dem til å tåle smerten av en presis sko ... faktisk en perfekt sele. Emballasje skal gjøres med større engasjement, uansett hvor intakte varer

Mammut Sele Junior Ophir

Systemet er flott

-

Systemet er bra. Kjøpt for en 9 åring og passer perfekt. Valgt i henhold til størrelsestabellen. Rask levering, i tide. Takk butikkpersonalet.

Mammut Sele Junior Ophir

Utmerket kvalitet

-

For en tenåring. Godt sydd. Jeg tok den innenfor justeringsområdet i beltet, den var litt løs på hoften. Flott for trening og konkurranse.

Mammut Sele Junior Ophir

Bra for barn

-

Produktet er behagelig for barna mine

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up