up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

plus
Millet

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Kan matches med

Produktbeskrivelse Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

En romslig alpintraktormodell med god plass til dine tærte tær. For trad boot buffs tilbyr BOUTHAN GTX ubeskrivelig komfort og fullstendig beskyttelse. På menyen: Vibram® yttersåle (for peerless traction) og GORE TEX® liner (for høy ytelse vanntett), med skinn ytre. "Vi er det eneste merkevaren som bruker perforert skinn med membran GORE TEX® for å optimalisere pustevnen," forklarer produktlederen. "Den nubuck vi bruker er det beste, mest robuste læret. Det gir produktet ukjent levetid hvis det passer godt. Skinnet passer til føttene og lever med deg over tid, og blir en annen hud. "Så snakket det med alvorlige, lange hengende turer! Hold og holdbarhet er uovertruffen. Denne mid-cut-støvelen har bevist robusthet, beskytter mot støt med tåhett og full gummi rand.

Egenskaper:

Robust skinn

Komfortpass, halvstiv flex

Fullt vanntett og pustende membran, skinnfôr

Wraparound snøring

Stenvakt og full gummiband

Pålitelig vibram® trekking ytresål med høy trekkraft

spesifikasjoner:

stoffer:

Nubuck skinn wr

Gore tex® membran med skintec skinnfôr

Yttersål vibram® foura

Eva dual density mellomsåle

Skinnfôr

Vekt: 795 gr

teknologier:

Goretex:

GORE TEX®-produkter laget klær er holdbart vanntette, vindtett og svært pustende.

Meget motstandsdyktig, det gir maksimal komfort og beskyttelse.

Vibram:

Vibram-merkevaren er et referansepunkt for nivåene av trekkraft og holdbarhet som utsålene gir.

Vi bruker flere Vibramsål som passer perfekt til våre fjellklatring, alpintrakt og klatremodeller.


Med Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex, det garanterer det beste utendørs utstyr. I tillegg til trekkinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din utendørs butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Millet. Vårt team av utendørs eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Herresko tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Teknologier
Ja, med gore-tex
Farge
Brun
Funksjoner
Vanntett
Anbefalt Bruk
Vandring

Tecnologias Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Veldig bra

-

For fjorten år siden kjøpte jeg de samme støvlene. Etter det prøvde jeg goyzere fra andre produsenter. Og nå er jeg tilbake til hirse bouthan gtx. Så fort jeg tok dem på, hadde jeg følelsen av at jeg alltid hadde brukt dem. De sitter perfekt på benet. Tykkelsen på huden er betydelig, så de er robuste og kan ikke bli våte. De er heller ikke for tunge. Du kan virkelig ikke gå galt med disse støvlene.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Kvalitet på møtet

-

Tøfler for fotturer, komfortable og sikre. Jeg hadde et par som holdt meg i 10 år med vanlige alpinturer. Jeg erstattet dem med Asolo, sålen som ga opp spøkelsen etter 5 år og var mindre komfortabel. Å anbefale. Overensstemmende levering.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Nettopp kommet - med et forbehold.

-

Jeg sendte (både i tid (omtrent en uke) og penger) for å søke opp mitt neste par etter noen nedturer med andre merker i forhold til mine tidligere 3 par; nok til å gi slipp eller selge videre etter en håndfull turer per støvel. Jeg har aldri bestilt fra utlandet før for et så 'personlig' produkt som 'fjellstøvler'. INGEN klager overhodet (så langt) med 'InnTrek', men . . . VÆR VELDIG PÅSIKTIG NÅR DU BRUKER DERES ... 'In House' 'Størrelseskalkulator' Den spør etter ditt vanlige trenermerke og størrelse - 'ok' Min er 'Adidas, størrelse 13', noe som tillater min forkjærlighet for å justere dårlige innleggssåler for 'Sorbothane'-typen. Jeg valgte både "normale" og "brede" fotbreddealternativer på to "pasninger" ... Utfall , waitforit , ... 'UK - størrelse 11' Jeg har ikke brukt 'UK - størrelse 11' siden jeg var i tenårene - ffs!.. Jeg må fjerne tåens 'Messner - style' for å ha NOEN sjanse til å 'passe' til 'UK- Size 11'. For ikke å si noe om fot-'masse' -?!?. 'KJØPER PASS PÅ'. " InnTrek " alt det ovennevnte krever at du vurderer på nytt - så fort som mulig. Bortsett fra alt det ovennevnte, var levering akseptabelt for 'UK'-prisen som ble betalt - '10 dager og £7:00' Støvelen gjør det faktisk ... " Passer som en (velsittende) hanske”.Jeg var skeptisk til de påstandene som er oppført ovenfor, og designet og byggekvaliteten er også "som beskrevet". De er over det dobbelte av kjøpesummen av en tidligere "fjellstøvel" som jeg har kjøpt før; Jeg er sikker på at det (de) kommer til å være et kategorisk bevis på ordtaket om at ... "Du FÅR det du BETtaler for" ... eller enda mer relevant, som min avdøde, kjære, elskede, 'mutti' alltid har forklart ... "Kjøp aller best du har råd til - og ta godt vare på det; 'Kvalitet' 'KOSTER' ikke '... det 'BETALER'.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Topp kvalitet !!! av de fineste.

-

Kort og uten videre. Flott materiale, topp utførelse, veldig god passform, relativt lett og veldig behagelig å gå. Jeg kan bare anbefale! Jeg ville kjøpt denne skinnskoen igjen og igjen. Jeg er begeistret for denne skoen.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Å anbefale

-

Overensstemmende produkt og rask levering.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

God pro hirse bouthan goretex sko

-

BJR alt og alt Fjellsko for alle merkebegivenheter Varme føtter, sikret komfort Isolasjon med tillegg av ullsåler Hælsåletykkelse 2cm skotopp 1cm Motstandsdyktig mot - minus 20° lett Ekte skinn, CDLT skinnfôr

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Millet trekkingsko

-

Mottok pakken (Millet Trekking Shoe). Veldig behagelig å gå

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Som forventet

-

Superrask levering.

De ser ut og føles som et par støvler skal.

Jeg anbefaler dem til alle fjell.

En lidenskapelig grottegraver. La oss ikke glemme at de fleste huler er i fjell.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Perfekt

-

rask levering, veldig bra produkt

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Bedre enn lite regn

-

Etter forferdelig service fra Lowa-leverandøren (5 uker og de hadde fortsatt ikke ankommet depotet) kansellerte jeg bestillingen min og kjøpte Millet Bouthan. Glad jeg gjorde det. Godt laget, behagelig og tøft.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Skinnkvalitet

-

Veldig behagelige, relativt lette og godt vanntette sko. Jeg satte pris på dem, fra den første turen, i Ariège -fjellene. I tillegg laget i Europa!

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Godt produkt

-

Lette, komfortable og motstandsdyktige støvler. Kjapp levering

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Rått!

-

Levering var perfekt tidsbestemt og rask med tanke på at jeg bor i New Zealand, og produktet kom fra Europa midt i en Covid-pandemi med det. Sporing var effektiv. Produktet kom perfekt pakket, ingen skade overhodet, så bare for det, anbefaler jeg Trekkinn på det sterkeste som jeg ikke visste om. Om Millet har jeg aldri blitt skuffet. Det er et gammelt alpinfirma med avanserte produkter testet under noen av de tøffeste forhold som er gitt utenfor Europa, det er ikke lett å finne. Disse Bouthan GTX er noen av de beste støvlene der ute fordi de er super tøffe, super allsidige og med litt tid super komfortable. Det er virkelig en alle årstider, alle terrengsko med fantastisk støtte og grep. Litt gammel stil, men med moderne teknologi og en av de beste finishene / monteringene der ute. Designet er veldig smart hvis du har lagt merke til sammenlignet med andre kjente merker, er det færre vegger sydd sammen, og dette er en av grunnene til at Bouthan GTX er så tørr inni uansett hva du kaster på den. "Maskinvaren" på denne støvelen er super high end, igjen er den designet for å holde vannet ute og mellomsålen som vanligvis er et svakt punkt på hikking støvler er nesten uforgjengelig. Få av konkurrentene bruker så mellomsåle med høy tetthet, og når de gjør det, blir det ofte ganske utsatt for design. Jeg har hatt avanserte støvler der mellomsålen ga opp før sålen. Størrelsesmessig går jeg en halv størrelse over det jeg vanligvis bruker, fordi jeg har brede føtter og bytter vanligvis innersåle med en ticker-modell. Og store sokker. Innersålen er greit, men verdt å bytte den ut. Jeg har aldri hatt en avansert støvel med nedstigende innersåle, men det er fordi ordentlig fotsål er vanvittig dyrt, men virkelig verdt investeringen. Sørg for at du rydder opp og tørker støvlene etter hver bruk, så holder de deg for alltid.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Ypperlige tursko

-

Rask levering, og etter 40 km gange har jeg inntrykk av å bruke tøfler, Bhutanene er veldig komfortable.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Hirse bouthan gtx

-

Utmerkede støvler, etter Lasportivas og Mammuts, er dette de mest komfortable støvlene jeg noensinne har hatt, anbefalt.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Flott produkt

-

Dette er mitt andre par og veldig fornøyd. Sko som støtter ankelen godt. Jeg gjør fjell, løype, skrik og annet. ikke noe problem, god holdbarhet. Jeg anbefaler.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Perfekt

-

Flott produkt. Levering i tidsrom. Ingenting å si perfekt

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Lojalitet

-

Fornøyd med Trekkinn, levering etter kunngjort dato. Dette er mitt 6. par fra Bouthan, unødvendig å si at jeg er veldig fornøyd med det. Multifunksjonssko som gjør det mulig å øve på fjellturer, høyfjell (Aneto, Vignemale, Estat ...) på varierte terreng (gress, snø, isbreer, rusk) samtidig som de gir komfort, utmerket vanntetthet, grep og effektiv presisjon . Å gi råd

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Flott kjøp

-

Kjapp levering. Utmerket produkt. De er lette og veldig komfortable. Utmerket grep på bakken. Jeg anbefaler dem til hvem som helst.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Store støvler

-

Jeg kjente ikke dette merket, men jeg er glad jeg oppdaget det. Støvlene er de beste jeg har hatt i deres kategori

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Bygg med oppmerksomhet på detaljer

-

Ser ut til at de vil vare evig. Designet for å gå mange km per dag med en sterk løftet vinkel til toppen av bagasjerommet.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Utmerket kjøp - super responsivt nettsted

-

Super fornøyd med kjøpet mitt, lett og hengende, det føles riktig i skoene hans akkurat nå! Nettstedet er hyper responsivt, jevn levering og superraskt!

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Amaizing

-

veldig komfortabel

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Hirse hønebær

-

Topp Jeg er glad for komfortabel og lett Jeg beklager ikke mitt kjøp!

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Butan gtx hirse

-

Andre par BOUTAN GTX, bemerkelsesverdige sko: komfort, grep, allsidighet! Jeg anbefaler uten selvbeherskelse

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Godt produkt

-

Utmerket oppstart for trening i alle sine bakker og med alle typer vær. Jeg har testet dem for forskjellige områder av de asturiske fjellene, og de reagerer veldig bra på mer tekniske terreng som Picos de Europa-fjellene, som mer skogkledde, myke og oversvømte områder. Komfortabel støvel med bred og motstandsdyktig siste. Bøssene faller av seg selv, bortsett fra som med alle, rydder dem.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Takk

-

Hei, jeg er veldig fornøyd med brukbarheten av nettstedet. Hastigheten mellom bestilling og levering er svært akseptabelt (3 dager) Dette er alt din ære og viser en meget stor faglig og kommersiell alvorlig. Jeg anbefaler dette nettstedet til min entourage.Merci!

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Bhutan gtx milliet

-

Veldig god behagelig lys vanntett sko

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Bhutan gtx milliet

-

Veldig god behagelig lys vanntett sko

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Sko

-

Takk for skoene er super fin, en ekte "komfort", spesielt for meg som går mye i jakten det er flott, jeg anbefaler dette nettstedet til mine omgivelser.

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Ekstra

-

Jeg bestilte 2 størrelser å gjøre mitt valg: 1/2 størrelser over min normal størrelse, som er den vanlige størrelsen for fjellsko hvor føttene svelle. Første avkjørsel i snøen: svært fengende stegjern, innhyllende sko, du føler deg trygg, litt overrasket av sin vekt i forhold til min gamle, men du får gjort raskt. EKSTRA!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up