Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Mountain Hardwear

Mountain Hardwear
Om Mountain Hardwear
Mountain Hardwear er et kjent tøy og utstyr for friluftsliv som har levert høytytende utstyr til eventyrere siden oppstarten. Grunnlagt i 1993 har selskapet etablert seg som en leder innen bransjen, og leverer kontinuerlig innovative produkter som tilfredsstiller behovene til friluftsfolk, fjellklatrere og idrettsutøvere. Mountain Hardwear har vært i frontlinjen for friluftsutstyr-innovasjon i flere tiår. Deres utvalg av jakker, regnjakker, fleeceplagg, bukser, shorts, luer, sekker og telt, imøtekommer behovet til eventyrere, og sørger for optimal ytelse, beskyttelse og komfort ute i det store friluftslivet. Med et forpliktende kvalitets- og innovasjonsfokus fortsetter Mountain Hardwear å inspirere og utstyre friluftsfolk over hele verden. Utforsk de siste kolleksjonene av Mountain Hardwear tursutstyr og tøy på Trekkinn.

Mountain Hardwear innovativt ytelsesutstyr for eventyrere

Mountain Hardwear jakker er håndlaget med presisjon og utformet for å tåle de hardeste værforholdene. Enten det er en teknisk alpin ekspedisjon eller en avslappet tur, tilbyr deres jakker overlegen beskyttelse og komfort. Spesielt designet for å holde deg tørr i vått vær, kombinerer Mountain Hardwear regnjakker avanserte vanntettingsteknologier med lette materialer. Disse jakkene har slitesterkt vanntett behandling og helt tette sømmer for å forhindre vanninntrengning. Mountain Hardwear regnjakker gir optimal komfort og beskyttelse i regnfulle forhold.
Mountain Hardwear fleeceplagg er perfekte for lagvis eller å bære som frittstående plagg i kjøligere vær. Deres fleeceplagg er laget med myke og isolerende materialer og tilbyr en utmerket varme og komfort. Enten det er en kjølig tur eller slapper av ved leirbålet, gir Mountain Hardwear fleeceplagg myk isolasjon uten å gå på akkord med pusteegenskapene. Mountain Hardwear bukser er designet for å tåle utfordrende terreng og tilbyr maksimal holdbarhet og bevegelighet. Med funksjoner som forsterkede knær, flere lommer og justerbare liv, er Mountain Hardwear bukser perfekte for enhver friluftsopplevelse.
Når temperaturen stiger, tilbyr Mountain Hardwear shorts lette og pustende alternativer for utendørsaktiviteter. Disse shortsene er laget med stoff som transporterer fuktighet for å holde deg kjølig og tørr. Deres funksjonelle og komfortable design gjør Mountain Hardwear shorts ideelle for turer, klatring eller enhver varmværs-eventyr. For å beskytte deg mot elementene, tilbyr Mountain Hardwear luer beskyttelse mot sol og regn samtidig som de sikrer pusteegenskapene. Med funksjoner som UPF (Ultraviolet Protection Factor)-karakteristikker og vanntett behandling, holder disse luene deg komfortabel og beskyttet under friluftsaktiviteter.
Mountain Hardwear sekker er designet for å tåle påkjenningene fra friluftsaktiviteter mens de tilbyr rikelig med lagrings- og organisasjonsmuligheter. Med slitesterke materialer og gjennomtenkte design, tilbyr disse sekkene funksjoner som hydreringskompatibilitet, flere rom og ergonomiske stropper for maksimal komfort. Mountain Hardwear sekker er perfekte for turgåere, klatrere og reisende. Mountain Hardwear telt er kjent for sin holdbarhet, motstandsdyktighet mot vær og lette design. Laget med avanserte materialer og konstruksjonsteknikker, gir disse teltene pålitelig ly for ulike forhold. Med funksjoner som enkel oppsett, stive stenger og effektive ventilasjonssystemer, tilbyr Mountain Hardwear telt et komfortabelt og sikkert teltopphold.