up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Mountain Hardwear

MEN

MEN

KVINNER

KVINNER

Jakker

Jakker

SOVEPOSER

SOVEPOSER

SEKKER

SEKKER

TELT

TELT

Avdelinger

Dameklær

Herreklær

Sekker Og Kofferter

Soveposer

Telt

Allt( Mountain Hardwear )

Mountain hardwear

Mountain Hardwear er et amerikansk merke som designer tekniske produkter for fjellelskere. Mountain Hardwear er laget med sikte på å tilby kvalitetsutstyr og klær, og tilbyr deg det du trenger for å praktisere alle slags utendørsaktiviteter og nyte sporten.
Mountain Hardwear er kjent for fjellklatrere og produserer det mest tekniske 4 sesongsteltet på markedet. Det skiller seg også ut for sine dunpose som motstår opptil 29 grader.
Siden grunnleggelsen i 1993 fortsetter Mountain Hardwear å innovere år etter år. Den mest berømte syntetiske soveposen, Lamina, er en av de letteste på markedet.
Bortsett fra telt og soveposer, er Mountain Hardwear også populært for sitt tekniske utstyr: dunjakker, vanntette jakker, fjellpolar ... På denne måten er merket anerkjent av folk som praktiserer fjellklatring, klatring og fotturer, men også av alle de som liker å være i naturen.

clouse menu Lukk