up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Ocun Klatresko Ozone

Ocun Klatresko Ozone

Ocun Klatresko Ozone

Ocun Klatresko Ozone

Ocun Klatresko Ozone

plus
Ocun

Ocun Klatresko Ozone

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Ocun Klatresko Ozone

Ozon QC - ekstremt asymmetriske, anatomisk formet sko - en moderne pistol for konkurransedyktige og ytelse klatrere. De er veldig presis på små fotfeste og kanter og inpockets. På grunn av den tre Force systemet satt de en ny trend i tilnærmingen til klatring. Klatreren ytelse er styrket av den svært limet Vibram XS Grip såle.Spesifikasjoner:


Weicht: 454g


Akkurat nå, Ocun Klatresko Ozone er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos trekkinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Herresko katalog og særlig i vår Klatresko kategori. Vi har en rekke Klatresko som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Ocun Klatresko Ozone

Farge
Grønn
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Ocun Klatresko Ozone

:)

-

super sko for klatring! og de er mer tilgjengelige enn i fysiske meksikanske butikker

Ocun Klatresko Ozone

Ocun ozon

-

Ozoner svikter aldri. Den er generelt mykere enn den gamle modellen, så det tok meg en stund å venne meg til den. men så langt ingen klager!

Ocun Klatresko Ozone

Flott for middels kliber

-

Meget god kvalitet og grep. Skonummeret samsvarer nesten med den vanlige størrelsen på foten din. Veldig behagelig sko, jeg vil definitivt anbefale dem

Ocun Klatresko Ozone

Fra otaki (lasportiva) til ozon (ocun)

-

Fornøyd med endringen, og til en bedre pris. Jeg anbefaler samme størrelse som brukes i gatesko. Otaki var en 40,5 og Ozon Jeg har tatt en 42, samme følelser.

Ocun Klatresko Ozone

Komfortabel

-

Veldig behagelig og veldig godt grep. Jeg anbefaler den samme foten som vanlig bruk

Ocun Klatresko Ozone

Très bon soulier

-

Très bon soulier je les utilize depuis 7 mois bon rapport qualité prix le soulier est confortable des la première utilization. Par contre ce soulier est plus conseillé pour les personnes expérimenté puisque la semelle est relativement molle donc il fault avoir les orteils assez musclé pour pouvoir tenir sur de très petite prize sinon excellent pour faire des pas en adherance et tenir sur de gros volume.

Ocun Klatresko Ozone

Den lykken

-

Jeg tilbrakte 2 år med et "Ozone Plus" -par. Denne nye "Ozone" -modellen er mer behagelig og veldig behagelig å bruke. Fornemmelsene forblir gode og influensa på toppen. Den lykken.

Ocun Klatresko Ozone

Størrelse

-

Jeg anbefaler å be om et halvt tall eller til og med et tall over gatestørrelsen.

Ocun Klatresko Ozone

Ocun

-

Fantastiske katter. Tredje par har jeg allerede!

Ocun Klatresko Ozone

Fantastisk og billig

-

Gode sko, min favoritt av ocun lineup.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up