up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Ocun Klatresko Strike QC

Ocun Klatresko Strike QC

plus
Ocun

Ocun Klatresko Strike QC

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Ocun Klatresko Strike QC

Strike er en typisk allround sko. Den lille asymmetrien gir den en sportssko karakter. Den er egnet for de som trenger tilstrekkelig ytelse, og må bruke klatresko hele dagen. Den rette profilen, avslappet hælkant og polstret tunge gir komfort som er nødvendig for hele dagen klatring og bouldering.

spesifikasjoner:

Vekt: 429g


Er du interessert i Ocun Klatresko Strike QC? For øyeblikket er produktene på lager hos trekkinn, din nett utendørs butkk. Hos trekkinn vil du finne flere utendørs produkter fra merket Ocun. Ikke vent lenger og nyt fra Ocun Klatresko Strike QC bare bare noen få klikk. Oppdag trekkinn sitt brede utvalg av utendørs støtter nå.

Spesifikasjoner Ocun Klatresko Strike QC

Farge
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Ocun Klatresko Strike QC

Fordeler brazuca - br

-

Veldig bra sko, vel verdt det, jeg anbefaler på det sterkeste. Viktig informasjon for BR. 1 - Jeg ble skattlagt med 60% av verdien av stoppet + R 15,00, det var verdt dine små tyver føderale inntekter 2 - Jeg bruker 41 BR og kjøpte denne en størrelse 42 på grunn av en anmeldelse av en annen BR kalt André. Den var litt bred, jeg liker den strammere. Hvis jeg kunne gått tilbake i tid, ville jeg kjøpt samme størrelse som jeg bruker i BR, størrelse 41. Dere som stemte på Lula, vet at han ønsker å øke denne satsen på småimport – som allerede er surrealistisk med 60 % – .

Ocun Klatresko Strike QC

Superkomfortabel og flott konstruksjon

-

Meget god konstruksjon og finish, behagelig for de med bredere føtter. For BR er to tall over nøyaktig, hvis du trenger å bruke et halvt eller ett tall over, hvis du foretrekker veldig stramt. Jeg vil fortsatt vurdere grepet og holdbarheten. Mye for pengene, selv blir beskattet.

Ocun Klatresko Strike QC

Flott passform

-

Flotte sko som passer. Stor størrelse tilgjengelig. Helt vegansk vennlig.

Ocun Klatresko Strike QC

Flotte sko

-

Leveransen var i tide, skoene er veldig behagelige og laget i god kvalitet

Ocun Klatresko Strike QC

Anmeldelse

-

Superrask levering og behagelig å ha på. Jeg gleder meg til å prøve dem

Ocun Klatresko Strike QC

Bra en

-

Gjorde noe research på størrelsen før du kjøpte denne, og ja, den passer fint. Føttene mine er 38 1/2 og jeg kjøpte en 38 størrelse. Det vikler seg komfortabelt rundt føttene mine. Jeg kjøpte halv størrelse mindre for ytelse passform, og ja klatringen min forbedres. Enkelgrepet er bra på grunn av CAT-gummien de bruker. Lett å hæl. Å smøre er bra. Anbefales for treningsformål.

Ocun Klatresko Strike QC

Ocun sko

-

Veldig gode klatresko komfortable, veldig gode sko for nybegynnere klatrere.

Ocun Klatresko Strike QC

Flotte sko

-

Fikk skoene mine i riktig størrelse nå. Bestilte sko i feil størrelse forrige gang, og nå fikk jeg det riktig, og det passer og føles bra.

Ocun Klatresko Strike QC

Supersko for barn

-

Denne skoen er på den smarte siden. Det er en god sko for barn til et godt prispunkt. Slitesterk og behagelig og flott selv for mer teknisk klatring.

Ocun Klatresko Strike QC

Komfortable, pene katteføtter med en asymmetrisk form

-

De passer foten veldig bra, inkludert hælen og beveger seg ikke. På det tidspunktet du tar dem av, og spesielt når du tar dem på, må du slippe de to borrelåsen, hvis det ikke koster. Tid etter å ha brukt dem begynte jeg å føle smerter når jeg gikk med vanlig fottøy. Legen fortalte meg at det skyldes den asymmetriske formen som forlenger musklene i foten. Det vil være et spørsmål om å bli vant til. Så vidt jeg vet, er den asymmetriske sistelen mer egnet til å krysse passasjer.

Ocun Klatresko Strike QC

Flott for buldring av nybegynnere

-

De er flotte sko for buldring av nybegynnere med bredere føtter. Også veldig behagelig når du bruker lang tid.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up