Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Osprey

Osprey
Om Osprey
Osprey regnes som den ledende produsenten av suveren kvalitet og innovative samlinger av utendørs ryggsekker. Osprey er et amerikansk merke som ble initiert i 1974. Merkets hovedkvarter er i den kjente byen i USA kalt Santa Cruz, California.
Merket tilbyr det bredeste utvalget av vesker og ryggsekkkolleksjoner der alle enkelt kan finne akkurat den de vil ha. Den har mye variasjon og mange andre alternativer, for eksempel antall og størrelser på lommer og forskjellige størrelsesalternativer for vesken for å velge den som passer best for alle. Enten man ønsker en veske eller en ryggsekk, kan man velge mellom flere valg fra vekten som også kan måles i liter. En annen god funksjon er hoftebeltet som gir ekstra støtte for å bære eiendelene dine mens du går på tur med større letthet. Osprey vil gjøre fotturen din lettere.

Osprey har en enorm samling ryggsekker for enhver anledning

Osprey-vesker er de mest holdbare og førsteklasses pakkene for enhver utendørsaktivitet. Osprey-ryggsekker er det beste for alle som vil ha praktisk bagasje som varer lenge.De er de mest praktiske når det kommer til kvalitet. De er lette, har mange oppbevaringsmuligheter og er laget med materialer av beste kvalitet. Dessuten er materialet 100 prosent resirkulerbart, en annen unik kvalitet til dette merket. Osprey tursekker er superlette, og det pustende stoffet gjør dem veldig behagelige å bære rundt under løping og gange på ujevn sti. Dermed deres maksimale lagringskapasitet og lette vekt gjør dem perfekte for langdistansereiser.
Kort sagt, Osprey-vesker er utvilsomt det absolutte valget for løping, fotturer, fotturer og mange andre utendørsaktiviteter. Merket tilbyr også bagasje til eventyrlige formål. Anta at du vil ha en mindre versjon for kun dagtid. I så fall vil Osprey Day-pakken være det riktige valget siden den har en passende redusert størrelse da disse kommer uten noen intern ramme og har en lagringskapasitet på minimum 20 pund.
Den tilbyr også hydreringspakker for ekstra vannlagring når du reiser et sted hvor hydrering er et problem. Osprey-hydreringspakker er verdt å bruke for lengre turer, da posene lar deg lagre nok vann til dine behov.På denne måten gir den deg tilgjengelighet og holder deg hydrert