up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Osprey

BACKPACKING

BACKPACKING

BIKING

BIKING

HIKING

HIKING

TRAVEL

TRAVEL

LIFESTYLE

LIFESTYLE

kids & accessories

kids & accessories

Avdelinger

Hydrering

Klatreutstyr

Sekker Og Kofferter

Allt( Osprey )

Osprey

Osprey er et navn anerkjent for sin høye ytelse, innovative design og kvalitet. Selskapet ble grunnlagt i 1974, i Santa Cruz, California, USA, av Mike Pfotenhauer og Laurie White.

Du finner et bredt utvalg av ryggsekker og vesker som Osprey Fairview 55, Farpoint 40, Talon 22, Atmos AG 50, Atmos AG 65 eller Daylite. Velg den som passer best for dine behov, hver av dem har en annen form for å balansere vekten du bærer på ryggen, med flere lommer, og avhengig av utendørsaktiviteten du gjør. Dens gjennomsnittlige kapasitet i liter måles også.


En av de mest fantastiske egenskapene til Osprey-ryggsekker som gjør dem unike, er det justerbare hoftebeltet som gjør det lettere å bære mens du går. Fordel vekten og ikke last alt du bærer på ryggen. Så ikke glem å kjøpe våre holdbare og lette produkter for fotturer eller andre utendørsaktiviteter på den mest komfortable og sikre måten.

clouse menu Lukk